Kıbrıs'ı gezmek isteyenlere.. Buraları görmeden ayrılmayın...

Bir çok yeri eşimde fotolamışyerimseniben
Onunda bir iş gezisi olmuştu 3-4 günlük Kıbrısta.Fotoğraflara bakarken bayılmıştım,ilerisi için planımızda var Kıbrıs tatili.Alyanın biraz aklı ersin diye bekliyoruz.
Hepsi birbirinden güzel yerler,inş bana da gelmek nasip olur.
Eşimin getirdiği çikolatalar en güzeliydi ama:)

Git vallaha böcüğüm hele ne çikolatalar var bir görsen varya .. Şeniz

Git vallaha böcüğüm hele ne çikolatalar var bir görsen varya .. Şeniz

Bir kısmını tatmak nasip oldu ablacım,darısı diğerlerineolumunekankayizsmile
Ben çikolatalarını yemek için gidiyorum hatta itiraf ediyimsempatiksalakcinni
Sanada iyi yolcular,gez anasını satiyim

Bir kısmını tatmak nasip oldu ablacım,darısı diğerlerineolumunekankayizsmile
Ben çikolatalarını yemek için gidiyorum hatta itiraf ediyimsempatiksalakcinni
Sanada iyi yolcular,gez anasını satiyim

Ahhh yakın olsak alırım ben sana çikolata ama uzağız be canım
Gidecem ya kızın okulu açılacak ya ondan gidiyorum bende denize girecem biraz zemuszemus opuyorumnanaktan

resimleri görünce tatilimiz geldi aklıma
eşimin banasevgililer günü süpriziydi :asigim:
çok güzeldi gerçekten
tekrar gitmek istiyoruz bu sefer arkadaşlarlan inşallah

İnşallah gelirsin beğeneceğine eminim :)) Heycanı seversen yaz ayında gel paragliding yapmanı tavsiye ederim Girnede.. St. Hilariondan kuş gibi süzülüyorsun.. Düşün girne ayaklarının altında.. Unutulmaz bir anı olarak kalır.. Turistlerin vazgeçemediği bir aktivite. Hafta sonu bende gidiyorum paragliding yapmaya..
Bu arada favori çikolatalarım Maltesers(en favorim) , galaxy ve cadbury'nin tüm çikolataları.. Denemediysen tavsiye ederim.. kaydirigubbakcemile5

Ahhh yakın olsak alırım ben sana çikolata ama uzağız be canım
Gidecem ya kızın okulu açılacak ya ondan gidiyorum bende denize girecem biraz zemuszemus opuyorumnanaktan

Çabuk gelin hehe .. havalar yavaştan serinlemeye başlıyor ama su şimdi mükemmel.. Kıbrısta kış ansızdan gelir.. Birden neye ugradığımızı şaşırırız.. Bu yüzden pek bahar yüzü görmeyiz.. boshayallersmile

resimleri görünce tatilimiz geldi aklıma
eşimin banasevgililer günü süpriziydi :asigim:
çok güzeldi gerçekten
tekrar gitmek istiyoruz bu sefer arkadaşlarlan inşallah

Güzel bir balayı geçirmene sevindim.. Tekrardan gelirsin inşallah..
Sevgiyle kal.. a.s.

yine kıbrıs planları yapılmış:dilcikar: bende gitcem görürsünüz çikolatalar sizin olsun st.hilarıon la girne bana yeter :tomato:

Güzel bir balayı geçirmene sevindim.. Tekrardan gelirsin inşallah..
Sevgiyle kal.. a.s.

yok canım ya
ne balayı
biz balayımızı 5 sene önce yaptık :1rolleyes:
Kıbrısa şubata gelmiştik
eşim bana sevgililer günü için süpriz yapmış ayarlamıştı tatili
ama yine gelecez inşallah

yine kıbrıs planları yapılmış:dilcikar: bende gitcem görürsünüz çikolatalar sizin olsun st.hilarıon la girne bana yeter :tomato:

:mymeka: sen daha gelecennnn be ? Ziligurti çıkarmayasın ! Sen girnenin yeni yapılmış yolunu gördün alt geçit üst geçit yapıldı.. süpper olduuuuuuuu !

Anladım canım.. 5 seneye oranla değişme var kıbrısta.. güzel yerler yapıldı.. gelmeni tavsiye ederim... :1hug:

en son mayısta geldim ben ne yolu naann nereye yapıldı 28 ekim gibi düşünüyorum bir daha gelmeyi bakalım yazın gelemedim ama içime oturdu o yani :a015:

prayı bilenlere sormak en iyisi, toplu taşıma ne alemde oralarda? birkaç yerde gezmek için pahalı taksiler ya da araba kiralamak şart yazıyor da((

prayı bilenlere sormak en iyisi, toplu taşıma ne alemde oralarda? birkaç yerde gezmek için pahalı taksiler ya da araba kiralamak şart yazıyor da((

parayı bilenlere sormak lazım derken ? 1 tek parası olanlar mı gezebiliyor kıbrısta ?
Toplu taşımalar var.. fakat bellirli noktalardan geçiyorlar.. ama hemen hemen kıbrıs içi her yere gidiyorlar..
Kıbrıs için Tramvay projesi var.. eğer olursa ulaşım kolaylığı sağlanacak..
taksiler pahalı.. öyle Türkiyedeki gibi her köşe başında taksi bulamazsınız. :) bulsanızda çok pahalıdır :)) bindiğinize bineceğinize pişman olursunuz..

nişanlımın orada yakını var onu ziyarete gitmek istiyor kısa süreliğine
ama ben kıskanıyorum biraz göndermek istemiyorum turistler yabancılar filan var diye
çok yabancı akını oluyormu kızlar sizce bir erkeği tek başına gönderebilecek kadar güvenilir bir yer mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…