- 23 Ocak 2007
- 1.066
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi white_girl
Teşekkürler canım bazı yorumları okudum da yerden yere vurulmuş vatanım.. Önemli değil.. Güzel yorumların için teşekkürler canım.. Yine bekleriz canım.. Gezilecek yerler çok var hepsini sığdıramadım..Canım önce ellerine ,yüreğine sağlık.Fotoğraflardaki yerleri gezip görmek nasip oldu.Kim demiş gezilip,görülecek bir yer yok diye.Dolu dolu 5 gün yaşadım,daha da göremediğim yerler var.En kısa zamanda tekrar gelmek isterim.Tarihi dokusu çok etkileyiciydi.Halkı çok cana yakın ve sıcaktı.Zaten vatanımızın bir parçası değilmi?
Noldun be bullim özledin değilkaydirigubbakcemile3ah ah bullim yapmıcaktın bunu:sinifsinif:
2 yıl görev yaptık kıbrısta gezilecek güzel yerleri var tavsiye ederim herkes gitsin görsün derim.
Kızım da orada okuyor 3 senedir orada geçen sene gitmiştim çok değişmiş buldum bazı yerleri..
Heleki mavi köşk görülmesi gereken yerlerden birisi tarihi va anlatımını iyi biliyorum orada türk askerlerimiz var gezdirip her odayı anlatmışlardı..
Heleki kapalı maraş bölgesi orduevimiz denizi harika..
Teşekkürler canım resimler de çok güzeldi..
Ben teşekür ederim.. Kızınıza başarılar dilerim...
Kapalı maraş bölgesinden söz ediyorsunuz heralde..
Dünyanın hayalet şehirleri arasında yer alıyor görülmeye değer ...
Evet kıbrıs her geçen sene yenileniyor ve kendini geliştiriyor..
İnşallah daha da güzel olacakk :1hug:
evet kapalı maras ordu evi denizi mükemmel bide lara plajı var hep oralara giderim denize ıssız manzaralı cok güzel ya ozledim bullim bak gecen ay bugun oradaydım of ya cok seviyorum gercekten mersindeyken 2 haftaya bir oradaydım yaa buraya geldim öyle sık gelemiyorum
girnenin fotolarını koymussun horbour un tam oradaki beyaz otelde kaldım burdan görüorum bak surda kaydirigubbakcemile3
Canım çok teşekkür ederim okulu bitsede bir an önce yanımıza gelse diye bekliyoruz malum gurbetlik zor tabi.
Kapalı maraştan bahsettim tekrar açılması gündemdeydi bir ara ama ne oldu bilmiyorum tabi tekrar verilecek gibi sözler vardı umarım verilmez ..
cok beğendim canım gelmek için sabırsızlanıyorum gelmeye yakın tekrar dönüp bakarım notlar alırım cok faydası oldu bana konunun saol canım a.s.
biz gittik sadece biz çift vardı gerçi bizde onların romantizmini bozduk ama hiç rahatsız olmadılar bizden kaydirigubbakcemile3 sonra bi baktık arkamızdan durmadı millet yaşlılar çoluklu çocuklu birde asker sürüsü deniz keyfimizin içine ettiler ama yinede cook guzel lara
kesinlikle merakımı uyandırdı
mutlaka gitmek isteyeceğim yerler arsında
ellerine emeğine sağlık canım teşekkürler
Canım teşekkürler resimler için. Mavi Köşk hariç heryeri gezdim. Kapalı Maraş bölgesi beni en çok etkileyen yer oldu. Ayrıca Lefoşa'da.
İnşallah bir daha gelmek nasip olur, iş sorunu olmasa tereddütsüz gelip yerleşmek isterdik eşimle... Düşünmüyor da değiliz hani:)