Kıbrıs'a donasyon için gitmeden önce yaşadıgınız şehirde iyi bir tüpbebek uzmanı kadın doğum doktoru bulun zira oradaki sürece sizi o hazırlayacak . Ben Lefkoşa'da bulunan Miracle Tüpbebekte tedavi gördüm hamile kaldım fakat preeklampsi oldum ve ikiz bebeklerimi kaybettim , dondurulmuş embriyolardan daha sonra sonuc alamadım 6 kez transfer oldu , 1 kez de 5. Haftada düşük yaptım. Sonra merkez değıstirdim şu an Sevinç Hastanesinde Dr.Mehmet Emin Kaptan'a tedavi oldum ve tedavi protokolü iyi gitti şimdi 4 haftalık hamileyim . Kıbrıs'ta bu iş fena halde ticari olmuş ve kötü merkez çok , neden Sevinc hastanesini sectik , Mehmet Emin hocanın akademik geçmişi iyi , merkez ona ait o yüzden konforlu ve rahat calısıyor , havaalanindan merkeze , otele ucretsiz transferleri nedeniyle konfor sağlıyor ve daha önce cok ağır ilac pritokolleri nedeniyle bedenim cok yıprandı ama Mehmet Emin hoca ağır bir ilac protokolu yapmıyor , dürust çalısıyor fakat yine hatirlatayım Türkiye'deki doktorunuzun dogru hazirligida cok önemli .Kıbrista yok yapay zeka yok o yok bu diye gözunüzü boyamasınlar