• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs tüp bebek

quinzels

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
4
4
1
39
Herkese merhaba Kıbrıs’ta ilgili ve başarılı doktor arayışındayım daha önce yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım ben direk embriyo donasyonu için gideceğim 24 yaşındayım ve sağlıklı yumurtam hiç yok eşimde de azospermi yani çocuğumuzun olma ihtimali hiç yok karar verdik ve bu yola gireceğiz 🥰 Önerilerinizi bekliyorum

Slm canım ben şuan Kıbrıs'ta tedavi görüyorum british te Perşembe günü yumurta toplama işlemi yapıldı gözlemlediğim kadar başarılı bir merkeze benziyor devam ediyorum şuan

Kıbrıs'a donasyon için gitmeden önce yaşadıgınız şehirde iyi bir tüpbebek uzmanı kadın doğum doktoru bulun zira oradaki sürece sizi o hazırlayacak . Ben Lefkoşa'da bulunan Miracle Tüpbebekte tedavi gördüm hamile kaldım fakat preeklampsi oldum ve ikiz bebeklerimi kaybettim , dondurulmuş embriyolardan daha sonra sonuc alamadım 6 kez transfer oldu , 1 kez de 5. Haftada düşük yaptım. Sonra merkez değıstirdim şu an Sevinç Hastanesinde Dr.Mehmet Emin Kaptan'a tedavi oldum ve tedavi protokolü iyi gitti şimdi 4 haftalık hamileyim . Kıbrıs'ta bu iş fena halde ticari olmuş ve kötü merkez çok , neden Sevinc hastanesini sectik , Mehmet Emin hocanın akademik geçmişi iyi , merkez ona ait o yüzden konforlu ve rahat calısıyor , havaalanindan merkeze , otele ucretsiz transferleri nedeniyle konfor sağlıyor ve daha önce cok ağır ilac pritokolleri nedeniyle bedenim cok yıprandı ama Mehmet Emin hoca ağır bir ilac protokolu yapmıyor , dürust çalısıyor fakat yine hatirlatayım Türkiye'deki doktorunuzun dogru hazirligida cok önemli .Kıbrista yok yapay zeka yok o yok bu diye gözunüzü boyamasınlar

Herkese merhaba Kıbrıs’ta ilgili ve başarılı doktor arayışındayım daha önce yaptıran arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum çok kararsız kaldım ben direk embriyo donasyonu için gideceğim 24 yaşındayım ve sağlıklı yumurtam hiç yok eşimde de azospermi yani çocuğumuzun olma ihtimali hiç yok karar verdik ve bu yola gireceğiz 🥰 Önerilerinizi bekliyorum
Halil İbrahim tekin şiddetle öneririm daha 11 gün önce çok şükür çift embriyo verdi doktorumuz tuttu bugün güzel haberi aldık

Back
X