Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, sonucunuz nedir acaba? araya zaman girdi inşallah güzel haberlerinizi alırızKusura bakmayın yeni gördüm İsmet hocadan çok memnunum bugün çatlatma ignemi vuruldum Perşembe günü sabahı yumurtalarım alınacak iyiki yakindogu İsmet hocayı sevmişim çok araştırdım ha sonuç ne olacak bilmiyorum ama beni hep motive ediyor
Aa anladım inşallah olur siz Kıbrıs’ta mı yaşıyorsunuz doktorla nasıl iletişimdesiniz acaba?Merhaba halan tedaviye devam yumurtaların çok az çok az çıktı 7 tane 2ay dinlenme sindi yeniden tedaviye başladım haftaya opu olacak
Evet Kıbrıs'ta yaşıyorum bugün 2ci opu oldu m 10tane toplandı hakkımda yayirlisi siz naptinizAa anladım inşallah olur siz Kıbrıs’ta mı yaşıyorsunuz doktorla nasıl iletişimdesiniz acaba?
İnşallah güzel haberleriniz gelir ben daha testleri yaptıracam bu hafta sonra doktorla bir görüşme yapıcaz ondan sonra bakalım nasıl ilerliycezEvet Kıbrıs'ta yaşıyorum bugün 2ci opu oldu m 10tane toplandı hakkımda yayirlisi siz naptiniz
Nerde yaptiriyorsunuzİnşallah güzel haberleriniz gelir ben daha testleri yaptıracam bu hafta sonra doktorla bir görüşme yapıcaz ondan sonra bakalım nasıl ilerliycez
Önerdiğiniz doktorda karar kıldım bendeNerde yaptiriyorsunuz
İnşallah hepimize hayırlısı olur canınızı sıkmayın Orda yaşamanız çok güzel bir avantaj ben uzakta olduğum için masraflar da artıyor sizden olumlu bir haber de alsam çok güzel olacak stresim biraz azalır. Yarın randevum var testleri yaptırcam inşallah sorun çıkmaz da biz de başlarız. Sizinle tedavimiz farklı sanırım ama tedaviye başlamak için kaç gün öncesinden ilaçlara başladınız ve transfer için kaç embriyo bekliyorsunuz? Vallahi uzun süre doğru düzgün bi sizinle iletişim halindeyim o yüzden bilmediğim konuları da sizden öğrenebilirim umarım burda birbirimize olumlu sonuçlarımızı paylaştığımız günü iple çekiyorumYaaa hayırlısı olsun çok sevindim benim bugün beni de embriyolar için aradı hoca 3gune 2tane gelmiş şuan çok canim sıkkın 5gune inşallah 2si gelir
Yarın hastanedemisiniz bende hastanede olacam İsmet hocayla görüşmem var adettimin 2ci günü başladı inanki bende tevilerde öğrendim bagzi drumlari öncelikle vitaminler çok önemli mesala ben bunu bilmiyordum evet doktor verdi ama yetersiz geldi ben araştırdım Hait otu var sonra supradin dayli var onu kullandım birde aktarcida kur yapttirtim ama bunlar için çok geç kaldım en çok anans yemek lazimis hergun hatta sonra badem ceviz fındık hergun yiceceksin bunların çok etkisi oluyorİnşallah hepimize hayırlısı olur canınızı sıkmayın Orda yaşamanız çok güzel bir avantaj ben uzakta olduğum için masraflar da artıyor sizden olumlu bir haber de alsam çok güzel olacak stresim biraz azalır. Yarın randevum var testleri yaptırcam inşallah sorun çıkmaz da biz de başlarız. Sizinle tedavimiz farklı sanırım ama tedaviye başlamak için kaç gün öncesinden ilaçlara başladınız ve transfer için kaç embriyo bekliyorsunuz? Vallahi uzun süre doğru düzgün bi sizinle iletişim halindeyim o yüzden bilmediğim konuları da sizden öğrenebilirim umarım burda birbirimize olumlu sonuçlarımızı paylaştığımız günü iple çekiyorum
Ben şuan Türkiye de testleri yaptırcam ancak yumurta toplama da oraya gelebilirim. Dediğin otu bende duydum ama almadım benim de geç olmuş olabilir ama alayım güç olmasın bide kilo sorunum var biraz almaya çalışıyorum maddi açıdan da baya zaman kaybettik zorlu yollar bunlar ama dediğim gibi inşallah güzel haberlerimizi paylaşırızYarın hastanedemisiniz bende hastanede olacam İsmet hocayla görüşmem var adettimin 2ci günü başladı inanki bende tevilerde öğrendim bagzi drumlari öncelikle vitaminler çok önemli mesala ben bunu bilmiyordum evet doktor verdi ama yetersiz geldi ben araştırdım Hait otu var sonra supradin dayli var onu kullandım birde aktarcida kur yapttirtim ama bunlar için çok geç kaldım en çok anans yemek lazimis hergun hatta sonra badem ceviz fındık hergun yiceceksin bunların çok etkisi oluyor
İnşallah canım al o otunasil kullanacağını araştır ama ben çok bilmiyorum birde ilk denemenizmi olacakBen şuan Türkiye de testleri yaptırcam ancak yumurta toplama da oraya gelebilirim. Dediğin otu bende duydum ama almadım benim de geç olmuş olabilir ama alayım güç olmasın bide kilo sorunum var biraz almaya çalışıyorum maddi açıdan da baya zaman kaybettik zorlu yollar bunlar ama dediğim gibi inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız
Evet benim ilk olacak hatta kadın doğuma bile ilk kez randevu aldım testler için bizim tedavi sperm donasyonu hiç yok yaniİnşallah canım al o otunasil kullanacağını araştır ama ben çok bilmiyorum birde ilk denemenizmi olacak
İnşallah canım al o otunasil kullanacağını araştır ama ben çok bilmiyorum birde ilk denemenizmi olacak
Böyle faydaları da varmış önceden kaydetmişim okuyanlar da bilgilenir
Anladım canım senin çok kolay geçecek genede eşin iyice bir tedavi olsaydı yada Türkiye'de çok iyi doktorlar var benim karsima çok cukiyordu Memorial baktinmiEvet benim ilk olacak hatta kadın doğuma bile ilk kez randevu aldım testler için bizim tedavi sperm donasyonu hiç yok yani
Bize tek yol bu maalesefAnladım canım senin çok kolay geçecek genede eşin iyice bir tedavi olsaydı yada Türkiye'de çok iyi doktorlar var benim karsima çok cukiyordu Memorial baktinmi
Yaaa hayırlısı olsun hakkınızda sen vitaminlerini iyi alBize tek yol bu maalesef
Şimdi geldim hastaneden kan tahlillerim güzel ama bazı testleri bulunduğum şehirde ki hastaneler yapmıyormuş en önemlisi amh zaten o yok ahhahaha sinirlerim bozuldu işler aksadıkça aksıyorYaaa hayırlısı olsun hakkınızda sen vitaminlerini iyi al
Bende hastaneye gidiyorum biraz ağrım var bir de konuşacağız nasıl yol izlemek gerekdiyeŞimdi geldim hastaneden kan tahlillerim güzel ama bazı testleri bulunduğum şehirde ki hastaneler yapmıyormuş en önemlisi amh zaten o yok ahhahaha sinirlerim bozuldu işler aksadıkça aksıyor