Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Tüp bebek merkezleri

adelyatrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
25
6
Merhabalar, Kıbrıs’ta donasyon tedavisi yaptıranlar var mı? Tavsiye ettiğiniz bir hastane varsa yardımcı olur musunuz? Yaptığım araştırmalar bana güven vermedi..

Bir fikriniz oluştu mu bende aynı sebeple arayış icerisindeyim
Kusura bakmayın yeni gördüm İsmet hocadan çok memnunum bugün çatlatma ignemi vuruldum Perşembe günü sabahı yumurtalarım alınacak iyiki yakindogu İsmet hocayı sevmişim çok araştırdım ha sonuç ne olacak bilmiyorum ama beni hep motive ediyor

Saolun öncelikle ben gülsen hanımla iletişim halindeydim. İlaçlar aldırdı onları uyguladımm sonrrasında ise yumurta toplamaya çağırdı eşimle birlikte gittik elimden de örnek aldılar. Embriyo lar oluştu. Transfere hazırlıyorlar ilaçlarla birlikte sizin rahminizi sonrasında da transfer. Yani ben çok memnunum

Saolun öncelikle ben gülsen hanımla iletişim halindeydim. İlaçlar aldırdı onları uyguladımm sonrrasında ise yumurta toplamaya çağırdı eşimle birlikte gittik elimden de örnek aldılar. Embriyo lar oluştu. Transfere hazırlıyorlar ilaçlarla birlikte sizin rahminizi sonrasında da transfer. Yani ben çok memnunum
Orda kaç gün kaldınız acaba konaklama vs. ve ne ilaçlar aldırdı yani genel bir fiyat söylebilir misiniz ilaçlarla ilgili, birde sizin isteğinize göre mi çoklu gebelik oluştu acaba?

Evet benim istediğim doğtulsunda oldu kaç embiriyo istiyorsanız onu koyuyorlar . Konaklama onlara ait . Aynı gün içinde dönüyorsunuz zaten . İlaçlar masraflıydı iğnelerin 1 kutusu 7000 lirydı

X