Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun kaldınız mı peki ilgileri nasıldı benim aklımda orası da var ama emin olamadım birde sorun değilse fiyat bilgisi verebilir misin? Çok teşekkür ederimMerhabalar Dr HİT yapdirdim bu gün 3gunum
Neden bu hastaneyi tercih ettiniz acaba bende de fikir oluşur belkiBen 1 hafta önce Kıbrıs yakın doğu hastanesi İsmet gün hocayla başladım biraz önce ilk ignemi vuruldum biraz sonra 2 ci ignemi vurulacagim hakkımızda güzellikler olsun
Bir fikriniz oluştu mu bende aynı sebeple arayış icerisindeyimMerhabalar, Kıbrıs’ta donasyon tedavisi yaptıranlar var mı? Tavsiye ettiğiniz bir hastane varsa yardımcı olur musunuz? Yaptığım araştırmalar bana güven vermedi..
Sonuç ne oldu memnun kaldınız mı orayla ilgili olumsuz yorumlar gordumMerhabalar Dr HİT yapdirdim bu gün 3gunum
Açtığım konudan istediğim bilgileri pek alamadım beklemedeyim halaBir fikriniz oluştu mu bende aynı sebeple arayış icerisindeyim
Aklınızda bir merkez var miAçtığım konudan istediğim bilgileri pek alamadım beklemedeyim hala
Dr.Hit var ama emin değilimAklınızda bir merkez var mi
Kusura bakmayın yeni gördüm İsmet hocadan çok memnunum bugün çatlatma ignemi vuruldum Perşembe günü sabahı yumurtalarım alınacak iyiki yakindogu İsmet hocayı sevmişim çok araştırdım ha sonuç ne olacak bilmiyorum ama beni hep motive ediyorBir fikriniz oluştu mu bende aynı sebeple arayış icerisindeyim
Donasyon bilmiyorum ama yakindogu İsmet hocayla bir görüşün derimBir fikriniz oluştu mu bende aynı sebeple arayış icerisindeyim
Ben gittim çok yoğun iyi bir doktor görüşmemiz çok kısa sürdü ama Dr ismet gün hoca detaylı bir şekilde bizi bilgilendirdi fiyat olarak çok pahalı diğerlerine göre ama benim aklıma mantigima İsmet hoca yattı hakkımızda güzellikler olsunDr.Hit var ama emin değilim
Merhaba bende sizin durumdayım kafam karıştıMerhabalar, Kıbrıs’ta donasyon tedavisi yaptıranlar var mı? Tavsiye ettiğiniz bir hastane varsa yardımcı olur musunuz? Yaptığım araştırmalar bana güven vermedi..
Hayırlı olsun Süreçle ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?Bende doktor hitte yaptım şuan ikizlerime hamileyim :)
Orda kaç gün kaldınız acaba konaklama vs. ve ne ilaçlar aldırdı yani genel bir fiyat söylebilir misiniz ilaçlarla ilgili, birde sizin isteğinize göre mi çoklu gebelik oluştu acaba?Saolun öncelikle ben gülsen hanımla iletişim halindeydim. İlaçlar aldırdı onları uyguladımm sonrrasında ise yumurta toplamaya çağırdı eşimle birlikte gittik elimden de örnek aldılar. Embriyo lar oluştu. Transfere hazırlıyorlar ilaçlarla birlikte sizin rahminizi sonrasında da transfer. Yani ben çok memnunum
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinEvet benim istediğim doğtulsunda oldu kaç embiriyo istiyorsanız onu koyuyorlar . Konaklama onlara ait . Aynı gün içinde dönüyorsunuz zaten . İlaçlar masraflıydı iğnelerin 1 kutusu 7000 lirydı