Kibris sperm bankasindan gebe kalanlar

Gulam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
18
4
1
32
Arkadaşlar kıbrıs sperm bankasından hamile kalan varmi aranizda lütfen dönüş yapabilirmisiniz bana hangi hastaneye gitmem gerektiği hakkında kararsız kaldin o yüzden lütfen yardım edin bana

Arkadaşlar kıbrıs sperm bankasından hamile kalan varmi aranizda lütfen dönüş yapabilirmisiniz bana hangi hastaneye gitmem gerektiği hakkında kararsız kaldin o yüzden lütfen yardım edin bana
Bilgi aldınız mı ne yaptınız?

Her hastane donasyn yapyr euro ile çalişiyolar ben ilk denememde hamile kaldm miracle hospital
Nasıl oluyor sperm seçimi yani herhangi bir ırktan seçebiliyor muyuz? Ve spermin herhangi bir sağlık sorunu var mı yok mu bunların bilgisini veriyorlar mı? Ben de alabilirim bekar olarak. Bide toplam maliyet ne oluyor ilaçlar dahil

Nasıl oluyor sperm seçimi yani herhangi bir ırktan seçebiliyor muyuz? Ve spermin herhangi bir sağlık sorunu var mı yok mu bunların bilgisini veriyorlar mı? Ben de alabilirim bekar olarak. Bide toplam maliyet ne oluyor ilaçlar dahil
Sağlıklı bireylerden sperm aliniyor
Toplam 3500 euro
Irk seçimi yok. Ama illa irk istersen sperm bağışcisınin sertifikasini isteyebilirsn fotoğrafina kadr göreblyn

Toplam 3500 euro
Irk seçimi yok. Ama illa irk istersen sperm bağışcisınin sertifikasini isteyebilirsn fotoğrafina kadr göreblyn
Biz eşimle sertikaya bakmadik eşim görmek istemiyorum ddi.
Herşeyi rabbimdn istedik
cok Şükür bi oğlumuz oldu 2 yaşinda şuan

Cahilligime verin babasini bilmeyecek mi bu cocuk dogru mu anladim..

Cahilligime verin babasini bilmeyecek mi bu cocuk dogru mu anladim..
Evet cocuk başkasından oluyor taşıyıcı annelik gibi.. bence türkiye de çok başarılı doktorlar var ben yanlış buluyorum bu yöntemi benim arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu adam amelyat oldu tedavi etti cocukları oldu tamamen eş faktöründen olmuyordu 6 yıllık evliler

E sizin durumunuz daha tuhaf degilmi
En azindan ben evliyim aileyim
Siz bekarken terch ediyosunuz cocuk tamamen babasz

Evet cocuk başkasından oluyor taşıyıcı annelik gibi.. bence türkiye de çok başarılı doktorlar var ben yanlış buluyorum bu yöntemi benim arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu adam amelyat oldu tedavi etti cocukları oldu tamamen eş faktöründen olmuyordu 6 yıllık evliler
Taşıyıcı anne degilim kendi yumurtalarm toplantı.
Fakat eşimin spermi alinmadı
sPermi olmadigı için

Herkesin yargilari kendine olan bi konu bekarken boyle bisey tercih etmezdim o dogacak bebek babasiz olmaya mahkum birakiliyor..sirf anne dogurmak istedi diye bu haksızlık...baskasinin spermiyle hamile kalma fikride kulaga farkli geliyor ama sonucta evliyken baskasiyla bise yasamiyosun laboratuvar ortaminda yapilan bisey bu..her iki konuyada ıleride cocuk sorun yasar mi diye bakiyorum biyolojik babayi bilmek hakki ki belkide hic tanimadigi bir din bambaska bir ırk bilemiyorum galiba oyle bi ikilemde kalsam evlat edinmeyi tercih ederdim..siz bi yola girmissiniz madem kimsede bilmiyor boyle platformlarda bile yazmayin derim..hi gunun sonunda benim 3 dakikada dusundugum seyleri siz kim bilir kac gece kac ay belki kac yil dusundunuz demekki boyle olmasi gerekiyordu, hakkiyla yavrunuzu büyütmenizi yurekten diliyorum❤

Taşıyıcı anne degilim kendi yumurtalarm toplantı.
Fakat eşimin spermi alinmadı
sPermi olmadigı için
Zaten eşinizden olmadığı için öyle hitap ettim , hiç spermi kalmayan 36 yaşında genç bir arkadaşımızın tüp bebekle cocuğu olucak , herkes bukadar şanslı olmayabilir ama ben cesaret edemezdim bi erkek için kolay bir durum değil..

Zaten eşinizden olmadığı için öyle hitap ettim , hiç spermi kalmayan 36 yaşında genç bir arkadaşımızın tüp bebekle cocuğu olucak , herkes bukadar şanslı olmayabilir ama ben cesaret edemezdim bi erkek için kolay bir durum değil..
Çok haklısınız Allah dermansiz dert vermesin kimseye ama malesf bazı durumların bazi insanlar için çaresi olmuyor.
Eşim terch etti bu durumu saygı duydum hc pisman degilim çok mutlu bi aileyiz evladımıza canımiz feda

Çok haklısınız Allah dermansiz dert vermesin kimseye ama malesf bazı durumların bazi insanlar için çaresi olmuyor.
Eşim terch etti bu durumu saygı duydum hc pisman degilim çok mutlu bi aileyiz evladımıza canımiz feda
Eşinizi tebrik ederim zor bir kararı vermiş mutluluğunuz daim olsun 🍀🧿

E sizin durumunuz daha tuhaf degilmi
En azindan ben evliyim aileyim
Siz bekarken terch ediyosunuz cocuk tamamen babasz
aslinda bence yasi kirklara yaklasan bekar kadinin sirf anne olma arzusuyla normalde asla kabul etmeyecegi vasat insanlarla evlenip evliligi boyunca çile çekmesi, sonra zorlu bosanma sürecine girmesi cok daha yipratici. ki bunu yapan sayica cokca insan var - benim yakin akrabalarımdan bile var. ulkemizde cok yaygin. aslinda keske bu olay normallesse de anne olmak isteyen ama hayatlarini birlestirecek kisiyi bulamayan kadinlar uzun yillara malolacak kötü günler gecirmeden direkt sonuca ulassalar:)

Yok ben bekar bayan icin dedim bekarim bende alabilirim demis onun icin sordum sorumu...sizin durum daha farkli tabi onu anladim
Evet öyle olacak. Ben zaten amerikada yaşıyorum orda bu şekilde anne olan çok türk arkadaşımda var amerikalıda var. Sonrasında çocuga anlatılır acıklanır zaten.

Toplam 3500 euro
Ben öyle yapmak istiyorum görmem lazım ırkını seçmek isterim mesela onun için ayrıca ücretmi alıyorlar

Back
X