• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıbrıs otellerinden hangisini önerirsiniz?

fairyperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
7
0
36
İzmir
temmuz ayının ilk haftası eşimle izinliyiz.1 haftalık tatilimizi kıbrısta geçirmeyi istiyoruz tavsiye edebileceğiniz oteleri öğrenmek istedim.
cratos premium oteli düşünüyorum, gideniniz varmı ?

biz geçen yaz salamise gittik magosada. ben gayet memnun kaldım. hem fiyatı da oldukça uygun diğerlerine göre. gezmek için de araba kiralamıştık.
kıbrısın her yerini dolaştık. güzel bi tatildi.

ben kıbrıs'ta yaşıyorum. Öğretmen olduğumuz için girne öğretmenvinde kaldık. Orasıda güzel ama deniz falan uzak. havuzu var kendisinin. Acapulco için en iyisi diyorlar bilemiyorum. Bütçenize görede değişir ama çoğu otelin sahili ve oteli güzel.

ay hiç aklıma gelmedi haa kıbrıs'da tatil ne güzel olur:) pasaport gerkiyor mu acaba? bilgilendirebilir misiniz?

ay hiç aklıma gelmedi haa kıbrıs'da tatil ne güzel olur:) pasaport gerkiyor mu acaba? bilgilendirebilir misiniz?

Yok arkadaşım pasaport gerekmiyor bende balayımda gitmiştim 3 yaz önce KAYA ARTEMİS'te kalmıştım muhteşem güzel bir yer tesadüf gülben ergen m.ali erbil ve fedon vardı hatta gülben ergen m.ali erbil'in kucağına oturmuştu o programda ve dedikodu programlarında sık sık görülmüştü koskocaman bir kumarhanesi var zaten 50 dakikada oradasın küçücük bir hava alanına iniyorsun bizde araba kiralayıp elimizde harita 2 günde gitmediğimiz yer kalmamıştı.

Nüfus cüzdanınız yanınızda olsun yeterli. Bir çok otel var. Karar vermeniz gereken hangi şehrinde tatil yapmak istediğiniz... Ben magosa yada Girne'yi tavsiye ederim... Buraya geldiğinizde araba kiralamanız gerekiyor. Toğlu taşıma vs yok. Araba kiralama ücretleride Türkiye'yle aynı. modeline göre artıyor.

aaa e süpermiş:1: kurban bayramında gitsek olur mu ki? şöle 2 ay önceden uçak biletlerini ayırtsam? bide hava nasıl olur ki? bi de hiç çekilmezse? tatil burnumuzdan gelmesin:30: ya da ramazan bayramında mi gitsek:3: ay ne biliim siz böyle anlatınca çok heveslendim:16:

benım tavsıyem acapulco ama fıyatı dıgerlerıne oranla bıraz daha pahalı sanırım. jasmıne court da ıyı bır oteldır eger gırneyı dusunursen.
bu arada magosa tarafında:61: eger oyun oynamayı sevıyorsan sema otel var otel olarak pek tavsıyelık değil ama alt katı oldukca genıs ve oyunseverler ıcın guzel bır yer.

Son düzenleme:
biz de üç sene evvel gitmiştik MERİT CRYSTAL COVE HOTEL(girne) de kaldık hizmetleri yemekleri temizliği denizi havuzu kısacası her seyi ile mükemmeldi.bir daha dusunuyoruz bu sefer kaya artemisi denemek istiyorum.bakalım hayırlısı araba kiralayarak her yeri dolaşmıştık çok guzel bir tatildi tavsiye ederim kızlar...:34:

biz de üç sene evvel gitmiştik MERİT CRYSTAL COVE HOTEL(girne) de kaldık hizmetleri yemekleri temizliği denizi havuzu kısacası her seyi ile mükemmeldi.bir daha dusunuyoruz bu sefer kaya artemisi denemek istiyorum.bakalım hayırlısı araba kiralayarak her yeri dolaşmıştık çok guzel bir tatildi tavsiye ederim kızlar...:34:

Ben de gittim oraya. Dediklerine katiliyorum.....deniz faktoru haric. Kumsalini biraz dandik buldum...deniz de dalgali ve bulanik gibiydi. Oradakiler genelde oyle dalgali oldugunu soylediler.

Back