kıbrıs mı türkiye mi

wisualizing

obey your dreams...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
53
72
Merhaba kızlar daha önce Ankara da tüp bebek denemem oldu ve tutmadı Şimdi Kıbrıs ı öneriyorlar tutma şansı daha yüksekmiş.Kıbrıs ta tüp bebek yaptıran var mı? Süreç nasıl işliyor? Hem Ankara da hem Kıbrıs ta mı doktor buluyoruz? Yoksa Türkiye de mi yaptırmak daha iyi? Aklım çok karışık

Son düzenleme:
Kıbrıs tüp bebeğin tam olarak ne olduğunu biliyorsun değil mi ? Genellikle sperm havuzundan, özelliklerine göre sectiğin birinin spermi kullanılıyor. Adamlar ve özellikleri dosya dosya sunuluyor falan… kıbrıs tüp bebeğin asıl olayı budur yani. Önerilen bu şekilde bir tüp bebek süreci mii, eşinden mi ona emin ol derim

cinsiyet seçimi de yapılıyormuş ve burda yasal hak 2 embriyo iken orda daha fazla koyuyorlarmış bu da ihtimali arttırıyormuş

Hiç tanımadığın bir adamdan çocuğun oluyor ya hani. Çok da basit bir karar değil. Onu söylüyorum
canım ben anlatamadım eşim ve ben yapacağız benim amh düşük daha önce Ankara da denedik çok para ödedik Kıbrısta fazla embriyo koyuyorlar şans fazla dediler ondan eşimle Kıbrıs ı mı denesek dedik. Her deneme çok fazla para dökülüyor ve bu son denemem olacak maddi olarak. Yani eşimle ben yapacağız ama embriyo fazla koyuyorlar diye düşündük

Arkadasim girnede dr.verda hanimi tv de izlemiş, gitti tupbebek ona yaptirdi, 3 embriyo konuldu 1 kaldi hamile simdi. O memnundu merkezden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…