- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
-
- Konu Sahibi mevsimsiz-
bende yaptırdımm şansa artı kyeni bi otelmiş kimi memnun kimi değilvarsa bilgisi olan yazsın ya
mayıs 15-21 arası yaptırdıkk yeni bi yer oldu için net resimler yok inş tadilati filan biter zehir olmasında tatilimizHangi tarihler için yaptırdın canım yeni oteller için yaz dönemi geçirince oturur derler bakalım görücez
mayıs 15-21 arası yaptırdıkk yeni bi yer oldu için net resimler yok inş tadilati filan biter zehir olmasında tatilimiz
unutmazsam inş canım neden yazmım dua ette güzel geçsin
mayıs secenlere çok sınırlı deniz kum güneş diyince antlaya bodrum geliyo ama biz zaten antalayada oldumuz için kıbrıs dedi yurtdışı gözümüzü korkuttu biraz olumsuzlarıyla hayırlısı artıkÇok yeni bir otel,ayrıca Kıbrıs bence balayı için iyi bir seçim değil.Ha tatil boyunca otelden cıkmam derseniz o ayrı
Çok yeni bir otel,ayrıca Kıbrıs bence balayı için iyi bir seçim değil.Ha tatil boyunca otelden cıkmam derseniz o ayrı
Elexus geçen ağustosta açılacaktı, bu yaza erteledindi.
Şuan hala faaliyete geçip geçmediğini bilmiyorum ama bu tarihlere yer almak istediğinizde uyarı çıkıyor.
Çok güzel bir otel, ayrıca ets nin oteli olacağından kaliteden asla ödün vermeyeceklerini biliyorum.
Kıbrısa yeni soluk konseptiyle yapıldı, ayrıca ultra lüx olması ve yeni toplantı merkezi olacak şekilde düzenlenmesi de cabası.
Deluxe oda bile hem mimarisi hem de kalitesiyle fark ediliyor.
Benim de bu yaz tercih edeceğim otel olacak kendisi.
Ankara'dayım.sen nerede yaşıyorsun canım?
evet nişanlımda o yüzden tercih için secenek dedi kaya uzakmış mesela merkezeeAnkara'dayım.
Ama geçen yıl bu otelin açılış tarihine rezervasyon yaptırmıştım.
Kıbrıstaki diğer otellere zaten gittiğim için, merak ediyorum açıkçası.
Aynı zamanda merkeze yakın olmasıyla da otele bağlı kalınmıyor, istenirse çıkılabilir.
Artemis ve Nuh merkeze oldukça uzak.evet nişanlımda o yüzden tercih için secenek dedi kaya uzakmış mesela merkezee
HE SEN BİZE alışverişle gel canımArtemis ve Nuh merkeze oldukça uzak.
Otele yakın herhangi bir yere gitmeye kalktığınızda da sıradan şeyler var.
Ama Girne öyle değil.
Cratos ve Elexus Girne'de.
Özellikle balayı çiftleri için kadınları tabak çanaklar innaılmaz cezbedecektir diye düşünüyorum.
Çeyizime aldığım en güzel ürünler Girne'den ve türkiye fiyatının 3te 1i.
Şu da var, balayında neden otelden çıkılsın?
Bol bol dinlenme, stres atma ve baş başa olma zamanıdır bence balayı.
Kıbrısta en güzel deniz Girne deymiş o yüzden bu otele baktım ben neden iyi bir seçim olmadığını düşünüyorsunuz?
Evet Girne en güzel tercih.Otelleri cok güzel ama eğer otelden çıkayım gezeyim derseniz Kıbrısta ulaşım sıkıntı.Araç kiralamak isteseniz direksiyon ters.
Ankara'dayım.
Ama geçen yıl bu otelin açılış tarihine rezervasyon yaptırmıştım.
Kıbrıstaki diğer otellere zaten gittiğim için, merak ediyorum açıkçası.
Aynı zamanda merkeze yakın olmasıyla da otele bağlı kalınmıyor, istenirse çıkılabilir.