Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 7 deneme oldu negatifKıbrıs’tan önce herhangi biryerde denemeniz oldu mu?
Sorun neydi ?Evet 7 deneme oldu negatif
Rezerve azdı yumurta oluşmuyorduSorun neydi ?
Tamm neyi araştırdığınızı ...tespitlerinizi biraz detaylıca açıklarmısınız.istanbulla kıyaslamam bile dedirten şey nedir?Ben çok araştırdım Donasyon yaptırdım İstanbul la kıyaslama bile yapmam fiyat 4600 Euro Donasyon fiyatı bu
Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
[/QUOTE
Kıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Merhaba bende donasyon düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisinizKıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Bende de aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim |
Duyduğumuz kadarıyla donör yumurtaların çoğu Ukraynadanmış! Açıkça Gürcistan doktoru dedi, onlarda da aynı durum, birçok donör yumurtaları Ukraynadan, nedenini açıklayabilirmisinizKıbrıs’ta tüp bebek yapmayı düşünen kararsız kalan arkadaşlar ben yaptım size adım adım elinden geldiği kadar yardımcı olurum Allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Duyduğumuz kadarıyla donör yumurtaların çoğu Ukraynadanmış! Açıkça Gürcistan doktoru dedi, onlarda da aynı durum, birçok donör yumurtaları Ukraynadan, nedenini açıklayabilirmisiniz
Ben özellikle yabancı istedim ona rağmen Türk’ten bulmuşlar. Sanmıyorum öyle olduğunu. Irk ayrımı yaptığımdan değilde ne bileyim uzaklardan olsun veren kişi istedimDuyduğumuz kadarıyla donör yumurtaların çoğu Ukraynadanmış! Açıkça Gürcistan doktoru dedi, onlarda da aynı durum, birçok donör yumurtaları Ukraynadan, nedenini açıklayabilirmisiniz
Siz nerde başladınız tedaviye .bende yumurta donasyonu tedavisindeyim bu ay .Dr hite gidiyorumBen özellikle yabancı istedim ona rağmen Türk’ten bulmuşlar. Sanmıyorum öyle olduğunu. Irk ayrımı yaptığımdan değilde ne bileyim uzaklardan olsun veren kişi istedim
Ben doğuşta yaptırdım sizede tedavinizde başarılar. Sonuçta zor bir sınavdan geçiyoruz.Siz nerde başladınız tedaviye .bende yumurta donasyonu tedavisindeyim bu ay .Dr hite gidiyorum
Sizin transferiniz oldu mu ,nasıldi memnun kaldınız mı merkezinizdenBen doğuşta yaptırdım sizede tedavinizde başarılar. Sonuçta zor bir sınavdan geçiyoruz.