- 25 Şubat 2020
- 20
- 28
-
- Konu Sahibi Umutsuzolmak
Merhabalar kibrista doktor halil ibrahim beyin merkezinde donasyon tedavisine karar verdik esimle ltfn olumlu olumsuz yorumlarinizi bana iletirmisiniz klinik ile calisanlar ile daha once yapilan islemlerde basarili olan olmayan arkadaslarim ozellikle birde takip edecek olan asistan yada hemsireler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsem cok mutlu olurum cunku biz sadece telefonda gorustuk henuz daha yuzyuze kimse ile tanismadik
Merhaba bende yeni araştırmaya başladım deneyiminizi benimle paylaşabilirmisiniz lütfenMerhabalar kibrista doktor halil ibrahim beyin merkezinde donasyon tedavisine karar verdik esimle ltfn olumlu olumsuz yorumlarinizi bana iletirmisiniz klinik ile calisanlar ile daha once yapilan islemlerde basarili olan olmayan arkadaslarim ozellikle birde takip edecek olan asistan yada hemsireler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsem cok mutlu olurum cunku biz sadece telefonda gorustuk henuz daha yuzyuze kimse ile tanismadik
Nasıl duymadın kız, dünyanın heryerinden hastası var çok popüler, HİT (Halil İbrahim tekin)olarak geçiyor. Tıp merkezi hastanesinin içinde, magosaKktc de yasiyorum orayi da ilk kez duyuyorum .. cok fazla var ama genel de tup bebek merkezleri lefkosada iyi oldugunu biliyorum ..
Rabbim bebeşine güzel ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallahBen yaptırdım 5 aylık hamileyim 20 yıl sonra hayalim gerçek oldu 3. Denememizde tuttu
Merhabalar kibrista doktor halil ibrahim beyin merkezinde donasyon tedavisine karar verdik esimle ltfn olumlu olumsuz yorumlarinizi bana iletirmisiniz klinik ile calisanlar ile daha once yapilan islemlerde basarili olan olmayan arkadaslarim ozellikle birde takip edecek olan asistan yada hemsireler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsem cok mutlu olurum cunku biz sadece telefonda gorustuk henuz daha yuzyuze kimse ile tanismadik