Tüp Bebek Merkezleri Kibris doktor halil ibrahim tekin kliniğinde tedavi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz

Umutsuzolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
20
28
Merhabalar kibrista doktor halil ibrahim beyin merkezinde donasyon tedavisine karar verdik esimle ltfn olumlu olumsuz yorumlarinizi bana iletirmisiniz klinik ile calisanlar ile daha once yapilan islemlerde basarili olan olmayan arkadaslarim ozellikle birde takip edecek olan asistan yada hemsireler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsem cok mutlu olurum cunku biz sadece telefonda gorustuk henuz daha yuzyuze kimse ile tanismadik

Bilemiyorum araştırmalarımda 1 lefkosa 1 girne ve magosada ki merkezler ilk ucte yer aldi halil beyin oz gecmisini okudugum zama kibrista en eski tup benek merkezi orasi oldugunu okudum basarili gecmisi olan bir merkezde oldugundan ve ilgi alakalarindan ilk tercihim olabilir ama bunlar hep telefon ile elde edilen izlenimler henuz yuz yuze görüşmeler yapmadim

Merhabalar kibrista doktor halil ibrahim beyin merkezinde donasyon tedavisine karar verdik esimle ltfn olumlu olumsuz yorumlarinizi bana iletirmisiniz klinik ile calisanlar ile daha once yapilan islemlerde basarili olan olmayan arkadaslarim ozellikle birde takip edecek olan asistan yada hemsireler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsem cok mutlu olurum cunku biz sadece telefonda gorustuk henuz daha yuzyuze kimse ile tanismadik

Merhaba bende yeni araştırmaya başladım deneyiminizi benimle paylaşabilirmisiniz lütfen

Kktc de yasiyorum orayi da ilk kez duyuyorum .. cok fazla var ama genel de tup bebek merkezleri lefkosada iyi oldugunu biliyorum ..
Nasıl duymadın kız, dünyanın heryerinden hastası var çok popüler, HİT (Halil İbrahim tekin)olarak geçiyor. Tıp merkezi hastanesinin içinde, magosa 😉👍🏻

merhaba merak ediyorum acaba dr halil ibrahim beyle tedaviniz nasıl geçti inşallah olumlu sonuçlanmıştır. inşallah bebişinizi kucağınıza almışsınızdır. ben de tüp bebek için neredeyse 2 senedir uğraşıyorum. tecrubeleriniz çok faydalı olacak benim için

Merhaba konuyu baya önce acmişsınz ne yaptınız gittiniz halil İbrahim tekin.e bende gitmeyi düşünüyorum da

X