• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs da okuyan var mı??

BenNeYaptim

huhuhu<3
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
259
1
46
Trabzon
Arkadaşlar aranızda eşi, komşusu, kardeşi kısaca kıbrıs da okuyan tanıdığı olan varmı?
Varsa bana yardım edebir mi?
Çok yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin..
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde tam burslu hukuk okuyacağım insallah. İnterneten arastırdığım kadarıyla bazıları çok kötü diyor bazıları cok iyi..
Aklım şuan cok karısık. Kıbrısta hayat gerçekten zor mu?
Yardım ederseniz beni büyük bi yükten kurtarmış olusunuz. yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var..
:14::14:

Evet onu herkes soylüyor zaten ama maddi açıdan birsorun yaşayacağımı düşünmüyorum. ailemin durumu cok cok iyi olmamasına karsı iyi:)
ve ailemgitmeme izin veriyor sonuct aözel üniversite ve diploması mavi diploma yanı dünyanınheryerindegeciyor.
ben sadec eordaki hayatı cevreyi merak ediyorum..
çoğu kişiden hayat çok pahalı diye duydum :24:

ya aslına bakarsan diploması umrumda değil:)
o sadece bi etken. benim için önemli olan hukuk okuyo olmak..
ama korkuyorum kıbrıs da okumaktan cünkü hiç bilmediğim bi yer..
öğrenmek istediğim bu benim
hmm güzel bişey gerçekten işe yarıyorsa bu mavi diploma bence tercihin orası olmalı bende bu yıl tercih yapıcam hiç düşünmemiştim bu diploma konusunu ama yurtdışında çalışmak istemezdim heralde

yagmurseli cok tesekküredrm canım yardım içn yürügme su serptin gercekten :)
canım kusura bakma mesaj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum..

eğer çevreyi merak ediyorsan yapacak bişey yok. ama istersen ankara istanbul izmir e git olmayınca olmaz :51: bu işler belli olmaz yani canım :55:

arkadaşım anlatamıyorum galiba :)
diyorum ki ben bu üniversiteyi kazanabilrm. evet gönül ister ankarada istanbul da hukuk okumak ama iste senin de dediğin gibi olmayınca olmuyor.. :)
olan yerleride kacırmak istemiyorum. bunu içinde sizden fikir almak istiyorum. diyorum ki esinz dostunz akrabanız eger kıbrısta yaşayan bi tanıdıgınz varsa oradaki yaşamdan, hayat standdrtlarından haberinz vardır birazcık bu konuda bilgi verin istiyorum..
bazıları diyor kıbrısa gelmyin cok kötü boş bir ada bazıları diyor kıbrısta üniversite hayatı cok güsel..
işte bende bunu merak ediyorum hangisi gercek kıbrısta okumak zor mu yoksa kolaymı?
yoksa tabiki ankarada okumakbnde isterim ..:)
sağol yinede canım yorumların içn cok tesekküredrim :)
hepimisn hakkında hayırlısı olsun :)
:16::16:
eğer çevreyi merak ediyorsan yapacak bişey yok. ama istersen ankara istanbul izmir e git olmayınca olmaz :51: bu işler belli olmaz yani canım :55:

Back