Kıbrıs british tüp Bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlar varmi

Hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah toplam ne kadar ücret ödediniz bir mahsuru yoksa

Hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah toplam ne kadar ücret ödediniz bir mahsuru yoksa
Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin yalan olmasın parça parça ödendi, çünkü ilk Ekim'de başlandı Kasım'da opu oldu, bir kisim orda ödedik, ocakta transfer oldu bir kisim orda ödedik, dondurulmuş embriyolar var halen ona ek ücret ödedik, bir de korktuğum için transferde de narkoz aldımona da ayrı ücret ödedik ama 4bin Euro civarı oluyor sanırım toplamda, 2025 için zamladilar bilmiyorum tabi

Canım benim çok sevindim senin adına Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok araştırdım kaç yerle görüştüm ama buraya güvendim ama burda çok araştırdım kendi yumurtasiyla tedavi gören arkadaşlara rastlamadım sende biliyorsun seçim yapması güvenmek çok zor benim Dr Erdal bey yarın Allah izin verirse gideceğim yumurta toplama işlemi için Perşembe günü sabah 8 de burda ol dediler çok heyecanlıyım ilk denemem inşallah bende burdan mutlu haber veririm sana çok mutlu oldum paylasmana 1 ay sonra transfer dediler bana birde genetik test istiyoruz benim yaş 42 olunca ondan endişeliydim ama Dr bey daha önce sağlıklı iki doğum yaptığım için olumlu konuştu neler yaşadın yaşın kaç yumurta toplandı süreci paylaşırsan çok mutlu olurum genetik test yaptırdın mi bahsedermisin ilk olduğu için hem bilmiyorum hem heyecanlıyım

3500 Euro sadece hastane tahliller ilaçlar hariç ben tahlil ilaç ve Türkiye'de 60 binden fazla ödedim uçak otel daha saymıyorum genetik test için embriyo başı 400 Euro artık kactane gidecekse ona göre bize Dr iki embriyo transferi yapacak en az 4 tane göndermemiz lazimki içinden seçilsin bayağı bir masraflı olacak ama yeterki olsun herşeye değer tek isteğimiz onun olması eşim aklını yiyor hergun dua ediyoruz lütfen olsun rabbim diye Allah'ım hepimizin kucağıni doldursun

Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin güzel günleriniz olsun inşallah

Güzel olur inşallahgerçekten söyleyen herkes boş konusuyomus gibi geliyordu yalan yokişte en başı rahatlık, stres düşman vs dediklerinde, ama hakaten öyleymiş Erdal hoca ile rahat bir süreç geçirdim transferden sonra ilk gün biraz dinlendim ertesi gün işbaşı yaptım, çok ayakta durmamaya ani eğilip kalkmamaya dikkat ettim sadece.. yaş 36 esimde ileri hız problemi bende de başlangıç seviye vajinusmus var ikisi bir arada olunca doğal yoldan 1 sene denesekte sonrasinda aşılamaya yöneldik ama 2 olumsuz sonuç sonrası tüp bebege karar verdik yaş da ilerliyor diyedaha önce herhangi bir gebelik kayıp vs öyküsü olmadığı için genetik yaptirmadik, 16 yumurta toplandi 12si dollendi, progesteron yüksek çıkınca hepsi donduruldu, 7 tanesi 5.gun, 2 tane daha 6.gun toplam 9 tane donduruldu Kasım ayında, Aralık boş geçtik, 4 Ocak regl ile tekrar ilaçlara başlandı 23 ocakta çift transfer yapıldı, 1 Şubat test günüydü dayanamayıp 30 ocakta test yapıp pozitif aldım şu an için tek kese ve bebek net, ikinci bir kese görünümü var dedi doğum takibi için başladığım yeni doktor, cmt kalp atışı için gidicez ikinci o zamana netleşmiş olur dedi, hala tekil mi ikiz mi bilmiyorum yani
Yine çok uzun yazdım amagerçekten kendinizi sürece bırakın evet çok zor ama güvende olduğunuzu inanarak hissederseniz biraz daha kolay olur belki, umarım sağlıkla guzel sonuçlar alirsiniz sizde

Canım benim okurken keyif alıyorum çünkü endişe korku ya olmazsa doğru yermi şu mu bu mu çok hassas bir konu ve deli gibi istiyorsun ama endişe dolu bir yolmus yaşayan bilir bugün 5 te uçağım yarın sabah toplama işlemi var lütfen dua et bol bol atın yumurta olsun Allah'ım senin bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün isteyen gebe olan kardeşlerime dua ediyorum rabbim kimseyi boş çevirmesin içinde bizide lütfen arada yaz daha ben sana çok soru sorarım

Amiiin, hamisin duası tutar derler ne kadar doğru yeni deneyimlicez ama bol bol dua ediciim siz içinizi ferah tutun ne zaman isterseniz özelden no.mu da ileteyim istediğiniz zaman yazabilirsiniz

Amiiin, hamisin duası tutar derler ne kadar doğru yeni deneyimlicez ama bol bol dua ediciim siz içinizi ferah tutun ne zaman isterseniz özelden no.mu da ileteyim istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Canımsın çok teşekkür ederim yarım saat oldu geldim msj yazdım canım numaramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…