- 8 Ocak 2017
- 6
- 1
- 1
Henuz evliligim bi seneyi bile doldurmadi 4.5 aylik hamileyim ve hamileligim burnumdan geldi. Hamile kaldigim ilk aylarda mide bulantisi halsizlik zor gunler yuzunden annemlere geldik esimle bi sure toparlanana kadar burda kalalim dedik o sirada esim isten ayrildi bazi maddi sorunlar yasadik bu surecte annem babam hep bize destek oldular kv gilde iki tane bekar kaynim var onlara gidip rahat kalamiyodum zaten her seyden tiksiniyodum bide onlara gidip hizmet etmemi is yapmami bekliyomus hanimefendi. Ben onlarq gittigimde iclerine karismamisim sogukmusum esime cemkiriyomusum. Esimin bana yaptiklarini gormediler esim 5 yasinda cocuk gibi ama o calismasin aman kimse ona bisey demesin bana dedi sen benim oglumu kendi ailenin yanina cekmeye calisiyosun. Bende dedim benim cekmemle hic bi yere gelmez dedim. Doldum her seye sustum sonra evimize donduk onlarda kalmadim kendi kendine bana kusmus arkamdan olmadik laf edip esimi doldurmus bizde siddetli kavgalar ettik bi suru sorun yasadik en son annemlere gelin beni alin dedim. Annemde kv arayip agzina geleni saymis anneme diyormus ki kiziniza ben karismam gelmem gitmem bana hizmet etmedi bize soguk davrandi annemde hamile kiz size hasta demis benim ben cocugumu sokakta bulmadim sizin oglunuz benim kizima her seyi derken bisey yok demis kadinda salak salak konusmus artik tahammul dahi edemiyorum. Esim calismiyor ailesiyle yasamak istiyor beni ve bebegin sorumlulugunu alamiyor bende artik annemlere geldim bugun. Bosanma davasi acicam artik canima tak etti. Esimfe surekli annesini savunuyor onlarin yaninda beni kotuluyormus surekli sikayet ediyormus ikiyuzlu davraniyor
Cok annesine duskun ve cok riyakarlar. Kadin cocugu isleyip isleyip ben hic bisey yapmadim diyor ben bugune kadar hep sustum en son agzimi acip her seyi sayip bosanmayi dusunuyorum sessiz kaldikca kendini hakli goruyor. Kibirli kaprisli Allah in belasi resmen kadin.
Cok annesine duskun ve cok riyakarlar. Kadin cocugu isleyip isleyip ben hic bisey yapmadim diyor ben bugune kadar hep sustum en son agzimi acip her seyi sayip bosanmayi dusunuyorum sessiz kaldikca kendini hakli goruyor. Kibirli kaprisli Allah in belasi resmen kadin.