tamamda hanımlar, tavukların kesim aşamasını boşverelim, zaten bu hayvanlar doğumundan ölümüne eziyet görmüyo mu, güneş bile görmüyolar, hatta ayağa bile kalkamıyolar, hormonu bastıkları için piliç birden şişiyo etleniyo, ama kemikleri aynı oranda gelişmediğinden ayağa kalkınca pat diye düşüyo yere, zaten işkence çarkının ürünü olan bu hayvanlar nasıl helal olabilir. Ben yemiyomuyum yiyorum mecbur, çünkü dini olarak sağlık olarak çok irdelersen hiç bişey yememen lazım ya da gidip kendi çiftliğini kurman lazım
sos meselesini bilemiyorum ama müslüman ülkelerde domuz yağı kullancak kadar futursuz olduklarını sanmam, artık çok daha ucuz bitkisel yağlar var, bunlara msg yi de bastımı tat sorunları kalmıyo
konunda en başına dönersek, hiç bir amerikan firması biz helal değiliz diyecek kadar şuursuz olamaz zaten, düşünün ki amerikan firmaları, renklerini, sloganlarını amblemlerini, çaldıkları müzikleri bile insan psikolojsini nasıl etkiler, nasıl daha çok bizden daha çok alışveriş ettirir diye seçiyo
bence bu tip haberler rakip firmalar tarafından yayılıyor hep, malum din ile kolayca manipüle edilen bi milletiz
bu arada Gıda A.Ş. seyrettiniz mi seyretmediyseniz kesinlikle seyretmeninizi öneririm, zaten fast food sevmezdim, o belgeselden sonra iyice tiksinti geldi
belgesel amerikan yapımı ama türk firmalarınında farklı olduğunu hiç sanmam, daha geçenlerde yılların güvenilir markasının içinden %100 dana sucuğu diye alınan sucukta, tavuk ayağı ve gagası bulgusuna rastlanmadımı
gıda endüstrisi her ülkede çok vahşi, paranın dini yok