• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekten sonra özel hayat?

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor😕. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
Aramıza hoşgeldin :D

Ayy bizim ki daha yeni düzene girdi 😁 yavaş yavaş sizde bu döngüye ayak uyduruyorsunuz merak etmeyin 😅

Başını az uzun tut doğum sonrası ıslanma şeyleri değişiyor biraz uyarı ver sonra yap. Sezaryen doğurdum ama bende de ağrı olmuştu 🤪
Doktor ozel kayganlastirici bile yazmisti Beste😭 ama onunla alakali bi durum degil keske oyle olsa🥲 regl olunca duzelecek falan dedi ama bilmiyorum🫠

Merak ettim ilişki kaç saat sürüyor ki başlayıp tamamlayamıyorsunuz yada çocuk uyandığında eşiniz bunu bitiremiyor konsantrasyonu mu bozuluyor o saniye ?

Merak ettim ilişki kaç saat sürüyor ki başlayıp tamamlayamıyorsunuz yada çocuk uyandığında eşiniz bunu bitiremiyor konsantrasyonu mu bozuluyor o saniye ?
Çocuktan önce 1 saat bazen daha uzun sürdüğü oluyodu. Şimdi başlamak için bir hazırlık gerekiyor konsantre olmak zaten zor uyandı mı uyanacak mı diye düşünüyoruz. Herkesin dediği gibi detaya girmeden yalap şap bitirmek gerekiyor heralde😄

Oo 1 saati geçiyorsa süpermiş 😀 bizde oldu bitti maşallah 😀

Biz de nasıl yapılacağını unutmuş olabiliriz😄 hamileliğimle beraber 13 ay oldu😱

Ay korktum. Biz de 20. haftadan beri erken doğum riski nedeniyle ara verdik. Yakında doğum yapacağım. Nasıl toparlanacak korkuyorum açıkçası. Ama 13 ay bana çok geldi yahu. Kimisi de 40'ı çıkar çıkmaz hamile bile kalıyor. Nasıl yapıyorlar acaba? Bu arada ben de nasıl yapacağımı unuttum galiba. Ara verince de orgazm olma yetimi kaybediyorum ben. Bana düzenli ilişki lazım.

Back
X