- 20 Aralık 2022
- 1.411
- 1.409
- 63
- 28
- Konu Sahibi Cucuthecatt
O zaman ölek40 gün önerilmiyo zaten 2 ay öyle gidiyo sonra yorgunluktan olmuyo. Tam bebe biraz büyüdü diyosun bu sefer de uyku sorunu ortaya çıkıyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ölek40 gün önerilmiyo zaten 2 ay öyle gidiyo sonra yorgunluktan olmuyo. Tam bebe biraz büyüdü diyosun bu sefer de uyku sorunu ortaya çıkıyo![]()
Aramıza hoşgeldinKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum linçlemeyin lütfen. Bebekten sonra cinsel hayatınızı nasıl dengelediniz çok zor oluyor. Günü gününe tutmuyor bazen uyumuyor bazen pat diye uyanıyor sağı solu belli değil yani nasıl yapcaz bu işleri? Var mı önerisi olan
Böyle dimdik söylenmez ama: bundan sonra sen yaşamıyor gibi bir şey olacaksın bebeği yaşatacak bir araçsınO zaman ölek![]()
İyilesmis gibi hissediyor musunuz pekiEpizyo dikişlerim vardı iyice iyileşmesini istedim de bebeğim ilk 2 ay gece gündüz memeye bağımlı yaşadı sonra da bi türlü fırsat yakalayamadık her girişimimiz yarım kaldı![]()
Normalde de acıyo mu ilişkide mi acıyor? Bazen sızı gibi hissediyorum ama genel olarak bata iyileştim benİyilesmis gibi hissediyor musunuz pekicunku 7.5 ay oldu hala canim aciyor
![]()
İliskinin basinda diyim… alisana kadarNormalde de acıyo mu ilişkide mi acıyor? Bazen sızı gibi hissediyorum ama genel olarak bata iyileştim ben
Ay hala geçmedi mi 7 buçuk ay olmuşİliskinin basinda diyim… alisana kadar
Hala aciyor… ay bi sorun mu var acaba doktora da gozuktum amaAy hala geçmedi mi 7 buçuk ay olmuş![]()
Ölük müBöyle dimdik söylenmez ama: bundan sonra sen yaşamıyor gibi bir şey olacaksın bebeği yaşatacak bir araçsınkısacası zaten ölüksün
![]()
Başını az uzun tut doğum sonrası ıslanma şeyleri değişiyor biraz uyarı ver sonra yap. Sezaryen doğurdum ama bende de ağrı olmuştuİliskinin basinda diyim… alisana kadar
Doktor ozel kayganlastirici bile yazmisti BesteBaşını az uzun tut doğum sonrası ıslanma şeyleri değişiyor biraz uyarı ver sonra yap. Sezaryen doğurdum ama bende de ağrı olmuştu![]()
+1 o rahimin ve pelvik tabanın/ kasların kendi haline dönmesiyle ilgili olabilir. Sezaryen doğurdum ama bende de ağrı olmuştu![]()
Boşver zaten vakit yokDoktor ozel kayganlastirici bile yazmisti Besteama onunla alakali bi durum degil keske oyle olsa
regl olunca duzelecek falan dedi ama bilmiyorum
![]()
Ohoo bebek de resmen aile planlamacısıEpizyo dikişlerim vardı iyice iyileşmesini istedim de bebeğim ilk 2 ay gece gündüz memeye bağımlı yaşadı sonra da bi türlü fırsat yakalayamadık her girişimimiz yarım kaldı![]()
Hee sağolsun öyle olduOhoo bebek de resmen aile planlamacısı![]()
Çocuktan önce 1 saat bazen daha uzun sürdüğü oluyodu. Şimdi başlamak için bir hazırlık gerekiyor konsantre olmak zaten zor uyandı mı uyanacak mı diye düşünüyoruz. Herkesin dediği gibi detaya girmeden yalap şap bitirmek gerekiyor heraldeMerak ettim ilişki kaç saat sürüyor ki başlayıp tamamlayamıyorsunuz yada çocuk uyandığında eşiniz bunu bitiremiyor konsantrasyonu mu bozuluyor o saniye ?
Biz de nasıl yapılacağını unutmuş olabilirizhamileliğimle beraber 13 ay oldu
![]()