- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.398
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
oyy kuzu allah şifanızı versin.. lütfen saglam durun hemencecik atlatır inşallah.. benim oglumda 7aylıkken bronşiyolit oldu. bizde havalar antibiyotikler 3 ay koruma kullandık. allahıma şükür son antibiyotik kullanışımız oldu... şu an 6 yaşında merak etme çok çabuk atlatıcak annesi bebişler bizlerden daha güçlü..
Oğlum alerjik bronşit ve ilk 2 aylıkken yakalanmıştı.. Sizi öyle iyi anlıyorum ki tam bir yürek yangınıydı benim için. Ciğerim dağlanmıştı. Çok zordu ama geçti gitti çok şükür.. Sonra senesine birdaha hasta oldu. Tabi asla terli bekletmemek, sürekli burnunu temiz ve açık tutmak gerektiğini anladım. Şu an 5.5 yaşında çok şükür ama alerjik bünyeli bi çocuk olduğu için dikkat istiyor ona rağmen büyüdükçe daha iyi olmaya başladı çok şükür.. Yalnızca okula başladığımızda çok zorlandık 2. Dönem ancak gidebildi hastalıklardan okula..
Allan kuzucuğa şifalar versin inşallah, size de güç kuvvet.. Bugünler geçicek annesi iyi olucak meleğin Allah ın izniyle..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de bir daha göstermesin. Evlat çok başkaymış çok başkaymış. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah. Bugün daha iyi ya bana da güneş doğdu sanki. Hamdolsun.