• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyfikeyfin Nişanından görüntüler..10.07.2011

TEBRIKLER. SAÇINın rengı çok guselmiş
ne renk bu çok tatlı olmuş yaa

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. sağolun. Saçımı palette altın sarı ile boyadım zemin rengim kumraldı bu renk oldu, resimlerde baya parlak çıkmış cartlamış renkler:9: Normalde o kadar değil daha doğal bir renkti, biraz fotoğrafın ayarlarından öyle, ama şimdi saçım koyu tekrar bu renge dönücem inş, Herkes bayılmıştı gerçekten..

Muuttlluukkllaarr canım cok güzelsin eşinle çok yakışmıssınız

doğal güzellik, şirinlik, rahatlık kokuyor bütün kareler. abiye sevmeyen biri olarak böyle bir nişan yapsam beğenebileceğim çok az elbiseden biri olurdu, kim demiş ağır abiye şart diye, insan güzelse, şirinse her türlü güzel olur di mi ama:21:

doğal güzellik, şirinlik, rahatlık kokuyor bütün kareler. abiye sevmeyen biri olarak böyle bir nişan yapsam beğenebileceğim çok az elbiseden biri olurdu, kim demiş ağır abiye şart diye, insan güzelse, şirinse her türlü güzel olur di mi ama:21:

Çok tatlısınız, Çok teşekkür ederim:16::16: bende abiye sevmiyorum doğal ve rahat olsun istedim, bir sürü elbise denedim en çok rahat ettiğim içinde mutlu olduğum bu elbise oldu:))

Back