• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyfikeyfin Nişanından görüntüler..10.07.2011

ayyy mükemmel gözüküyor gerçekten . prensesler gibi olmussun :) bu arada uzaktan naz elması andırıyorsun. ve benim istediğim sac rengi sacların :))) ayrıca bende bu renk ve böyle model almayı düşünüyordum biliyormusun cok güzel fikir oldu diyebilirim. Allah tamamına erdirsin canım mutlulugunuzu daim etsin.

Çok teşekkür ederim tatlım, saçlarımı bir kaç gün önce boyadım palettenin sıcak çikolata rengine ama çok pişamnım çok koyu oldu siyah gibi, ve çoğunlukta beğenmedi bir daha yapmayı düşünmüyorum, bu saç rengime herkes bayılmıştı keşke boyamasaydım diyorum:)

2 yıkama sonra açılır problem değil takma:)

ay senin oynadıgın resimlere bakarken benimde oynayasım geldi canım ya:49::49:

:21: Gel beraber oynayalım canım, bende nişan videosunu her izlediğimde o anı yaşıyorum sanki, Çok severim oynamasını nişan bitince hiç oynamamış gibiydim nasıl geçti anlamadım şimdi izleyince daha çok anlıyorum, çok eğlenceli geçmiş çok oynamışım, keşke geri gelse o gün:9::9:

ayyy mükemmel gözüküyor gerçekten . prensesler gibi olmussun :) bu arada uzaktan naz elması andırıyorsun. ve benim istediğim sac rengi sacların :))) ayrıca bende bu renk ve böyle model almayı düşünüyordum biliyormusun cok güzel fikir oldu diyebilirim. Allah tamamına erdirsin canım mutlulugunuzu daim etsin.

Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim..

2 yıkama sonra açılır problem değil takma:)

Valla 2 hafta oldu pek akmadı hala çok koyu kahve, O kadar pişmanım ki nasıl kıydım saçlarıma kendime kızıyorum tekrar eski rengine dönmeye çalışsam yanıcak çok yıpranacak haziranda düğünüm var o zaman kadar yine bu eski rengime dönmeye çalışıcam:43::43::43:

tek kelimeyle harikasın cok tatlısın resimlere bayıldım :) benmde yakın bi zamanda oldu nişanım bnde smdi ogünü hatrladım senn resimlerini görünce bole bnde videoyu izleynce ogüne geri dönmeyi cok istiorum :) allah tamamını erdrsin mutluluklar diliyorum :) cok seker ve cok güzel bi kızsın maşallah nazar değmesin ..

tek kelimeyle harikasın cok tatlısın resimlere bayıldım :) benmde yakın bi zamanda oldu nişanım bnde smdi ogünü hatrladım senn resimlerini görünce bole bnde videoyu izleynce ogüne geri dönmeyi cok istiorum :) allah tamamını erdrsin mutluluklar diliyorum :) cok seker ve cok güzel bi kızsın maşallah nazar değmesin ..

Canııııım çok ama çok teşekkür ederim amin, bende sana mutluluklar dilerim, videonun her dakikasını ezberledim defalarca izledim, İnsan o heyecanla anlamıyor nasıl geçtiğini valla ben her izlediğimde ayrı bişey farkediyorum:) Senin düğünün oldu mu?

yok canım daha olmadı nişanlım askerde onun dönmesini bekliorum :) bide daha tabi iş bulmak gerekiyo filan daha var düğüne bizim :) sizin ne zamna düğün?:) bide nişanınızın yapıldığı mekanı cok begendim. nerede merak ettm?:)

yok canım daha olmadı nişanlım askerde onun dönmesini bekliorum :) bide daha tabi iş bulmak gerekiyo filan daha var düğüne bizim :) sizin ne zamna düğün?:) bide nişanınızın yapıldığı mekanı cok begendim. nerede merak ettm?:)

Olsun zaman çabuk geçiyor, inşallah en kısa zamanda sizinde düğününüz olur, biz tam 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl kasımda sözlendik 10 temmuzda da nişanımız oldu düğünümüzde inşallah 29 haziranda:) 6 ay var daha bekle bekle geçmiyordu zamn sözlenene kadar şimdi evlenmek için gün sayıyoruz:) Biz lojmanda oturuyoruz lojmanın sosyal tesislerinde oldu havuzlu restorantı burası, evimizin hemen yan tarafında kına gecemi de orada yapıcam inş:) ama düğünüm taa Erzurumda olacak..

Back