Keyfikeyfin Nişanından görüntüler..10.07.2011

ayyy mükemmel gözüküyor gerçekten . prensesler gibi olmussun :) bu arada uzaktan naz elması andırıyorsun. ve benim istediğim sac rengi sacların :))) ayrıca bende bu renk ve böyle model almayı düşünüyordum biliyormusun cok güzel fikir oldu diyebilirim. Allah tamamına erdirsin canım mutlulugunuzu daim etsin.

2 yıkama sonra açılır problem değil takma:)

ay senin oynadıgın resimlere bakarken benimde oynayasım geldi canım ya

Gel beraber oynayalım canım, bende nişan videosunu her izlediğimde o anı yaşıyorum sanki, Çok severim oynamasını nişan bitince hiç oynamamış gibiydim nasıl geçti anlamadım şimdi izleyince daha çok anlıyorum, çok eğlenceli geçmiş çok oynamışım, keşke geri gelse o gün

Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim..

2 yıkama sonra açılır problem değil takma:)

Valla 2 hafta oldu pek akmadı hala çok koyu kahve, O kadar pişmanım ki nasıl kıydım saçlarıma kendime kızıyorum tekrar eski rengine dönmeye çalışsam yanıcak çok yıpranacak haziranda düğünüm var o zaman kadar yine bu eski rengime dönmeye çalışıcam

tek kelimeyle harikasın cok tatlısın resimlere bayıldım :) benmde yakın bi zamanda oldu nişanım bnde smdi ogünü hatrladım senn resimlerini görünce bole bnde videoyu izleynce ogüne geri dönmeyi cok istiorum :) allah tamamını erdrsin mutluluklar diliyorum :) cok seker ve cok güzel bi kızsın maşallah nazar değmesin ..

Canııııım çok ama çok teşekkür ederim amin, bende sana mutluluklar dilerim, videonun her dakikasını ezberledim defalarca izledim, İnsan o heyecanla anlamıyor nasıl geçtiğini valla ben her izlediğimde ayrı bişey farkediyorum:) Senin düğünün oldu mu?

yok canım daha olmadı nişanlım askerde onun dönmesini bekliorum :) bide daha tabi iş bulmak gerekiyo filan daha var düğüne bizim :) sizin ne zamna düğün?:) bide nişanınızın yapıldığı mekanı cok begendim. nerede merak ettm?:)

Olsun zaman çabuk geçiyor, inşallah en kısa zamanda sizinde düğününüz olur, biz tam 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl kasımda sözlendik 10 temmuzda da nişanımız oldu düğünümüzde inşallah 29 haziranda:) 6 ay var daha bekle bekle geçmiyordu zamn sözlenene kadar şimdi evlenmek için gün sayıyoruz:) Biz lojmanda oturuyoruz lojmanın sosyal tesislerinde oldu havuzlu restorantı burası, evimizin hemen yan tarafında kına gecemi de orada yapıcam inş:) ama düğünüm taa Erzurumda olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…