Allah tamamina erdirsn tatlim.cok yakismissinz.mutluluklar....
ay sen prenses misin ya.çok tatlısın,çok yakışmışsınız.Allah nazarlardan sakınsın.
Çok teşekkür ederim tatlım, saçlarımı bir kaç gün önce boyadım palettenin sıcak çikolata rengine ama çok pişamnım çok koyu oldu siyah gibi, ve çoğunlukta beğenmedi bir daha yapmayı düşünmüyorum, bu saç rengime herkes bayılmıştı keşke boyamasaydım diyorum:)
ay senin oynadıgın resimlere bakarken benimde oynayasım geldi canım ya
ayyy mükemmel gözüküyor gerçekten . prensesler gibi olmussun :) bu arada uzaktan naz elması andırıyorsun. ve benim istediğim sac rengi sacların :))) ayrıca bende bu renk ve böyle model almayı düşünüyordum biliyormusun cok güzel fikir oldu diyebilirim. Allah tamamına erdirsin canım mutlulugunuzu daim etsin.
2 yıkama sonra açılır problem değil takma:)
tek kelimeyle harikasın cok tatlısın resimlere bayıldım :) benmde yakın bi zamanda oldu nişanım bnde smdi ogünü hatrladım senn resimlerini görünce bole bnde videoyu izleynce ogüne geri dönmeyi cok istiorum :) allah tamamını erdrsin mutluluklar diliyorum :) cok seker ve cok güzel bi kızsın maşallah nazar değmesin ..
yok canım daha olmadı nişanlım askerde onun dönmesini bekliorum :) bide daha tabi iş bulmak gerekiyo filan daha var düğüne bizim :) sizin ne zamna düğün?:) bide nişanınızın yapıldığı mekanı cok begendim. nerede merak ettm?:)
Allah tamamına erdirsin canım, nişanınız çok güzel olmuş maşallah
çok şekersiniz mutluluklar
Allah tamamına erdirsin.Çok güzel fotolar, mutluluklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?