Keyfikeyfin Nişanından görüntüler..10.07.2011

Canım çok güzel gözüküyorsun allah tamamına erdirsin inş :) benim sormak istediğim mekan? Tam istediğim gibi ya neresi burası

Canım biz lojmanlarda oturuyoruz burasıda lojmanın sosyal tesislerine ait havuzlu restorantı..Evimizin hemen yan tarafında bulunuyor..Merak ettiğin bişey varsa özelden msj atıym..

Çok güzel olmuşsunuz canım maşallah Allah bozmasın darısı düğününüze olsun inşallahh Çok yakışmışsınız

ne kadar güzel herşey,çok yakışmışsınz. Allah'ım gözlerden korusun... Bir ömür mutluluklar...

ne kadar koysam az gelir maşşallah aşkla bakan ve güzellik katan bu yüzünüz hiç solmasın hep böle gülün emi

çok güzelsiniz yaa bayıldım kız güzel damat yakışıklı..saçlarını kahve tonlarına boyasan çok güzel olur şimdide çok güzelsin ama yüzün dahada ön plana çıkar..

benimm doğum günümde nişanlanmşsınzz:13:ikinizdee çokk güzelsiniz çok yakışmşsınızzz hep mutlu olursunuz inşallahh bir ömür boyu beraber olunn..darısıı başımaa inşallahhh

çok güzelsiniz yaa bayıldım kız güzel damat yakışıklı..saçlarını kahve tonlarına boyasan çok güzel olur şimdide çok güzelsin ama yüzün dahada ön plana çıkar..

Çok teşekkür ederim tatlım, saçlarımı bir kaç gün önce boyadım palettenin sıcak çikolata rengine ama çok pişamnım çok koyu oldu siyah gibi, ve çoğunlukta beğenmedi bir daha yapmayı düşünmüyorum, bu saç rengime herkes bayılmıştı keşke boyamasaydım diyorum:)

benimm doğum günümde nişanlanmşsınzz:13:ikinizdee çokk güzelsiniz çok yakışmşsınızzz hep mutlu olursunuz inşallahh bir ömür boyu beraber olunn..darısıı başımaa inşallahhh

aa geçmiş doğum günün kutlu olsun ozamn:) sende iyiki doğmuşsun canım.. Çok teşekkür ederim tatlım amin, inşallah darısı senin ve tüm isteyenlerin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…