arkdaşları bu konut edindirme listeleri hakkında bilgi alan varmı ya da listede ismi olduğunu öğrenen bende haziranın başından beri bakıyorum açıklandı diyor ama liste yok bugün ziraat banaksını aradık şubelere gidilmesi gerkiyormuş listede olup olmadğını öğrenemk için bir bilginiz var mı sizlerin??
canım 7 temmuzdaki ödemeler ertelendi işte ağustosun ortalarına doğru diye açıklama yapıldı ama hiç umudum yok yani benimde canım babamındasenağlamasenağlama
Vercekleri üç kuruş para, amaç insanları sürekli mağdur etmek .Sanki dünyaları vercekler ? Bu kaçıncı erteleme , gerçekten ayıp ,İnsanlar şu kadarcık parayı bekledikleri için utanıyor, ama onları mağdur edenlerin yüzleri kızarmıyor
niye kızarsınki oylarla halk getirdi onları başımıza elektrik zammı yüzde 21 ama asgari ücret yüzde beş artıyor böyle birülkeyiz key ödemeleride tamamen yılan hikayesine döndü insanları mağdur etmekten başka bişey değil insanlar hakları olan parayı istiyorlar yaaa!!!!
tekrar mı ertelendi. bundan haberimiz yok. bizde temmuzda alacağız diye bekliyoruz. aslında fazla şaşırmamada gerek yok.olacağı buydu. ağustostada vermezler.
Hazineden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'e konuyla ilgili sıkıntıları ilettiklerini belirten Zeki Sayın, ''Sayın bakanımızdan iki ay daha süre istedik. O da daha fazla insanın bu haktan yararlanabilmesi için 2 aylık süre uzatma yetkisini kullandı. Bu çerçevede Temmuz ayı sonuna kadar daha kurumlardan evrak alacağız'' dedi.
alıntı sabah gazetesi
evet birde bankalar bu verilen paralara göz koymuş diyte okudum key prası yattığı an vergi alacaklarmış felan kesintilere uğrabilirmiş ... bu yüzdende yasa çıkaracaklarmış daha bakalım babam yarın bir ziraat şubesine gitsinde öğrendiklerimi buraya yazarım...
ödemelerin başlayacağı tarih 28 temmuz deniliyor ve site yapım aşamasındaymış ancak ödemeler başladıktan sonra yayınlanacakmış kimin ne kadar alacağı yada almayacağı.inşallah denildiği gibi olurda insanların hevesleri kalmaz kursağında.
25 Temmuz cuma gününden itibaren listeden kim ne kadar alacak öğrenilebilecekmiş, tabii site çökmezse, 1 ytl bile alan olacakmış 10 ytl yol parası harcamadan siteden öğrenmek en akıllısı gibi görünüyor :teytey:
ya arkadaşlar peki emekli ve çalışan arsında bir fark var mı? ben şimdilik sadece çalışanların alacağını duydum .. emekliler daha sonraymış sanırım ... bilen varsa lütfen yazabilirmisiniz? ayrıca ssk lılar mı yoksa devlet memurlarımı bu tarihlerde alıcak yada her ikisi birlikte mi?