M mavis87 Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 3.640 2 356 18 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yaramas #21 Bence oynamasin cünkü ATATÜRKü canlandiran kisiyin kaninda ATATÜRK hayranligi olmasi gerekiyor...
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 18 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yaramas #22 brad pitt oynasın bence........
C chantyclarie Ziyaretçi 18 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yaramas #23 Eyylül .!.: Bence oynasın. Dünyaca ünlü bir oyuncu olduğundan, daha çok ilgi görecektir. Bu şekilde Atamızı tanıma onuruna erişecek insan sayısı artar.:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum bence de oynasın
Eyylül .!.: Bence oynasın. Dünyaca ünlü bir oyuncu olduğundan, daha çok ilgi görecektir. Bu şekilde Atamızı tanıma onuruna erişecek insan sayısı artar.:1closedeyes: Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum bence de oynasın
C chantyclarie Ziyaretçi 18 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yaramas #24 okypete .!.: brad pitt oynasın bence........ Genişletmek için tıkla... aa evet sonradan gördüm msjını daha güzel olur
okypete .!.: brad pitt oynasın bence........ Genişletmek için tıkla... aa evet sonradan gördüm msjını daha güzel olur
E EU3 Ziyaretçi 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yaramas #25 hayır türk oyuncular dururken o niye oynasın turgut özakmanın eserı fılm yapıldı ya rutkay aziz oynadı Atatürk ü oynadı gayet de başarılıydı Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2009
hayır türk oyuncular dururken o niye oynasın turgut özakmanın eserı fılm yapıldı ya rutkay aziz oynadı Atatürk ü oynadı gayet de başarılıydı