merhaba canım
bugün 3. hafta listem geldi. ben geç kahvaltı yaptığım için (sabah 9.30 gibi kalkıp 1,5 saat falan yürüyüş yapıyorum, gelince duş falan derken, kahvaltı saatim 12 yi buluyor çünkü) 2 ana öğünüm var, kahvaltı ve akşam yemeği arasında da şekersiz yeşil çay ya da sade kahve(türk kahvesi/filtre kahve) içme hakkım var. kahvaltım hep aynı, kahvaltıda başka birşey yemeği sevmediğim için onda değişikliğe gitmiyor.
Kahvaltım: 1 yumurta ve 2 y.k lor ile yapılmış 1 çay k. yağ ile pişmiş omlet, bol yeşillik, salatalık, biber vs. şekersiz çay
1. hafta akşam yemeği: 120 gr et/balık/tavuk/köfte ve 1 y.k. yağ ile yapılmış yeşillikli salata
2. hafta akşam yemeği: 1 tabak sebze yemeği (haşlama/fırın ya da 1 y.k. yağ ile pişirilmiş) ve yanında yine yeşillik
3. hafta akşam yemeği: dönüşümlü olarak 1 gün ton balıklı salata/ 1 gün yukarıdaki gibi sebze yemeği + yeşillik
günde 2,5 litre su mutlaka ve 3 fincan yeşilçay ve 3 fincan kahve içilecek mutlaka.
benim programım bu şekilde ilerliyor. bugün 3. haftam bugün başladı.
2 hafta içinde 4 kg verdim (ilk hafta 3 kg bu hafta 1 kg) az gibi görünebilir ama ben haşimato hipotiroidi hastasıyım ve normalde ne kadar uğraşsam da spor salonuna da gittiğim halde ayda ancak 2/3 kg verebiliyordum. o yüzden belki insanlık için küçük ama benim için çok büyük bir sonuç bu