Cilt Bakımı Ürünleri Keten tohumu yağı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hayatbanaguzel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
14
0
36
42
İstanbul
Arkadaşlar bir kaç arkadaşımdan keten tohumu yağının çok faydalı olduğunu duydum hem vücut hemde cilt için mükemmelmiş.Ciltte botox etkisi yapıyormuş kırışıklıkları gideriyormuş bende dün aktardan aldım gece yatarken yüzümü temizleyip sürdüm sabahta sürdüm daha 2 kez kullanımda yüzümde gerçekten bir gerginlik hissi var ve yumuşacık pırıl pırıl oldu sürekli kullanmayı düşünüyorum aranızda keten tohumu yağı kullanan varmı doğru kullanımı hakkında bilgisi olan varmı.kullanıyorum ama cildimide mahvetmek istemem:)

Aynı şekilde keten tohumunu kaynatıp sıvısını pamukla yüzünüze sürerseniz aynı etkiyi yakalarsınız, hem doğal hem de ev yapımı olduğu için içiniz rahat olur.
Yalnız keten tohumu yağlı bir bitki olduğu için sık kullanımda sivilceye sebep olabilir

bitkiyi kaynatıp suyunu kullanmak bana da daha mantıklı geldi çünkü bu yağın muhakkak soğuk zincirle müşteriye ulaştırılması gerekiyormuş. yanı ısıdan tamamen uzak tutmak gerekliymiş.dondurularak muhafaza edilmelidir uyarısıyla karşılaştım çoğu bilgilendirme yazısında... hatta iyi muhafaza edilmeden müşteriye ulaştırıldı mı kanserojen etkili bileşikler bile içerebilirmiş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…