- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
Bende canım benim programlarım var kağıt üstünde işaretliyorum hep 1 senedir zaman zaman yaptığım şeyler hep yazılı en fazla 35 gün sürekli uyguladığım şeyler var 1 ay civarı çoğunu uyguladım gelişmedi ama 1 ayada artık uzun zaman demiyorum napalım devam edicez en az 6-9 ay sürekli kullandığımda olmazsa evet olmuyo dicem ama 6-9 ay sürekli kullanmadan 3 aydada olmazsa yinede olmuyo demicem hep 6-9 ayda olur dedikleri için
O yüzden bunları kendimizi sıkarak aman yapalımda bitsin şeklinde değilde çok faydalılar güzeller bizim için uyumak yemek içmek gibi birşey haline getirmeliyiz yoksa o kadar uzun süre devam edemeyiz ve yok sınavım var yok bilmem ne deyip programı bırakmamalıyız bunları hazırlayıp yanımıza koyup yiyip içerek çalışmalıyız max 10dkmızı alır
Başka türlü olmaz ama 20cm cidden fazla başka türlüde olmuyo benim vücudumla orantılı olması için en az 20cm lazım kalça var çünkü bunları yapmaya devam edelim saraçoğlunuda alırız 9aydan sonrasındada hala olmuyorsa bu fitoöstrojenlerle artık o zaman operasyon düşünenler düşünür ciddi ciddi , operasyon düşünmeyenlerde durumu kabullenir o zamana kadar devam edicez
aynen öyle wowo herhangi şeyi bile alışkanlık haline getirmek zordur.Bizim beslenme şeklimizden tut uyanma saatimize kadar herşeyi düzenlememiz gerekki faydası olsun....saraçoğlunun kürü yağlar besinler biraz spor ve kilo alımı benim hedefim...boyum 1.62 kilom 45..55 olmak istiyorum bendede aynen kalça var göğüs yok:// ne kadarda orantısız duruyor.
şu tatilde doktora gidip hormonlarada baktırayım diyorum ben.günde 3 kere masaj yapayım diyorum imkan buldukça.fazla olurmu acaba