- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 31
bi de arkadaslar bişey merak ediyorum ergenliğe ilk girdiğiniz dönemlerde göğsünüz belirginleştikçe utanıp sakladınız mı yoksa olağan bişey olduğunu kabullenip doğal mı davrandınız? bi yerde okumuştum göğsün büyümesinde yada küçük kalmasında o dönemde yaşadığımız psikoloji cok etkiliyormuş yani utanıp kamburunu cıkartıp vs saklamak beyine mesaj yolluyormuş daha da büyümemesine neden oluyomuş falan .. sizce nedir mantıklı mı bu düşünce..
kendimi düşünüyorum da ben utanırdım hep bol seyler giyerdim ama şimdiki halinden daha diri ve büyük olduğunu hatırlıyorum yani o zamanlar hiç böle bişi dert ettiğimi bilmiyorum sutyensizken sutyenli gibi kabarıklardı belli oluyorlardı ne oldu da küçüldü bilmiyorum ..
valla ben hiç saklamadım göğüsümü gere gere gezdim bunca yıl halende geziyorum
Şahsen benim göğüslerim çıktığında zaten o kadar zayıftımki göğüslerim o zamanda küçücüktü ve benimki çıktığında bütün arkadaşlarım sütyen takacak konuma gelmişti malesef ben dümdüzdüm ben utanıyordum ama Göğsüm çıktı aman sakliyim kimse görmesin diye değil çünkü zaten yok gibiydi utanmamın sebebi bütün arkadaşlarımın çıkıp sütyen kullanmaları benim öyle çıkmamış olmasıydı göğsümün olmayışından utanıyodum yani bence saçma bununşa ilgisi yok ben aksine göğsüm çıksaydıda rahat rahat dolaşsaydım istiyodum olmamasından utanıyodum hala aynı :)
valla dediğim gibi kilo çok etkiliydi bunda ergenlikte bende de az kilo fazlılığı vardı göğüslerde normaldi ama popom büyüktü yani bana öyle geliyordu ama herkes o kadarda büyük değil diyordu ama önemli olan kendimi nasıl görmek istediğimdi