Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ketemde yaptırmadım yaşım tutmadı ama E nabızda düşmüyor benim sonucum 8 iş gününde çıktıKETEM'de smear verip genotipleme yaptırmam lazım, yarın sabah gideceğim ama şimdi aklıma düştü acaba randevu gerekiyor mu? Ketem'de bu işlemi yaptıran varsa sonucunuzu kaç günde aldınız? Sonucu e-nabızdan mı takip ettiniz?
Özelde yaptırdıysanız e-nabıza düşmemiş ve kısa sürede çıkmış olabilir. İnşallah benimki de 2 haftada çıkar. Biraz gergin bir bekleyiş.Ketemde yaptırmadım yaşım tutmadı ama E nabızda düşmüyor benim sonucum 8 iş gününde çıktı
Hayır devlet hastanesinde yaptırdım şehir hastanesinde canım onkoloji bölümüne yaptırdım orada 30 yaş sınırı yok sizden neden istediler bu tetkikleriÖzelde yaptırdıysanız e-nabıza düşmemiş ve kısa sürede çıkmış olabilir. İnşallah benimki de 2 haftada çıkar. Biraz gergin bir bekleyiş.
Ben smear yaptırdım, sonuç şüpheli gelmiş, patolog biyopsi önermiş. doktorum da ketem'e git test yaptır onun sonucuna göre biyopsi yapalım veya yapmayalım dedi. 38 olduğum için ketem'e yönlendirmiş olabilir.Hayır devlet hastanesinde yaptırdım şehir hastanesinde canım onkoloji bölümüne yaptırdım orada 30 yaş sınırı yok sizden neden istediler bu tetkikleri
Smear idi benim yaptırdığım, tam sonucunu bilmiyorum. bugün yine aynı işlemi ketem de yaptırdım. bu sefer aynı örneğe daha detaylı işlem yapılacak hpv var ise tehlikeli türlerden olup olmadığı tespit edilecek diye umuyorum. onun sonucuna göre ben de biyopsi olacağım.Acaba sonuç ne gelmiş çünkü bnde kolposkopi oldum ve biyopsi yapıldı
Merhaba bende smear sonucu bekliyorum da acaba smear de yaptırmış mıydınız hangi şehir hastanesinde yaptırdınız 25 gün sonra gittim daha çıkmadı dediler sizin kaç günde çıkmıştı acaba ?Hayır devlet hastanesinde yaptırdım şehir hastanesinde canım onkoloji bölümüne yaptırdım orada 30 yaş sınırı yok sizden neden istediler bu tetkikleri
merhaba üzerinden zaman geçmiş ama merak ettim siz hpv testi verdiğinizde 1 ayı bulmuş muydu sonucun çıkması ?Bu arada arayan olursa diye yazayım: randevuya gerek yok. ama bazı günler işyerlerinden vs toplu şekilde taramaya gelenler oluyormuş, o gün başka hasta kabul edilmiyormuş. gitmeden önce gideceğiniz ketem'i arayıp bilgi alırsanız böyle bir şanssızlık olmaz. sonuç 1 - 1,5 ayda çıkıyor dendi. sonuç hpvtarama.saplık.gov.tr adresinden barkod numarası ile öğreniliyor.
ne kadar sürmüştü acaba hpv testi sonucuBu konuyu arayan olursa diye kendi konumu hortlatıyorum: pazartesi örnek verdim cuma sonuç çıkmış. bana 1-1,5 ay demişlerdi ama o kadar sürmedi.
alıntıladığınız mesajı okudunuz değil mi? :)ne kadar sürmüştü acaba hpv testi sonucu