• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kestirdim ve krepe rofle yaptırdım

bu teknik en yeni teknik..röfle yok artık...kuaförün cok iyimiş bence....dipler için dip boya yaptır böylece balyajını 4 5 ayda bir yaptırırsın.kuaförüne sor okeylicektir..süper olmuş:)

bu teknik en yeni teknik..röfle yok artık...kuaförün cok iyimiş bence....dipler için dip boya yaptır böylece balyajını 4 5 ayda bir yaptırırsın.kuaförüne sor okeylicektir..süper olmuş:)

tam olarak anlamadım dip boya derken platınmı ben 9 ayda bır yaptırırım normelde rofleyı ay rahatlattın canım benı bende sınır oluyodum hıc rofle yaptırmamısım gıbı dıpten cıkan koyular koyu hala dıyodum ama cabuk gelecek roflem o kotu

ben de bu tip saçları seviyorum dipleri koyu uçları daha açık sanki doğalmış havası veriyor kaydirigubbakcemile2

buna mı krepe röfle deniyormuş ?

benim saçımda krepe balyaj
yıllardır benım saçımı kuaförum böyle yapar.
ben 4- 5 ayda bir yaptırırım.
benimki biraz pahalı 200 e yapıyor.ama içime siniyor.

yok platin diil acık kumrakla boyat sadece dipleri kuaför bilir..böylece sanki dibin cıkmış gibi durmaz..benim kide aynı teknik..sanatcılara falan bak bu tekniktir zaten röfle tarih oldu..ne öle toplayınca çizgi çizgi :(( süper olmuş:)

Back