Saç Rengi ve Saç Boyama kestirdim ve krepe rofle yaptırdım

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
10 yıldır rofleydı ama yınede paylasmak ıstedım bu sefer kısa oldu ve farklı bır atıs teknıgıyle atıldı roflelerım dıplerı koyu oldu herzaman yapılan pakedın ıkı mıslı paket vardı kafamda kafamı zor tasıdım işciligi coktu aralısız 7 saat beklemeden baska kısıyle ugrasmadan yaptı kuaforu buna ragmen 7 saat surdu bıraz yıprandı halıyle ama guzel oldu su keçe halı gecse super olacak roflede en cok begendıgım durum hıc kızıllık olmadı sankı oturmus bır rofleydı 1 ay olmus yaptıralı sankı kesımde cok yıpranmıs saclkardan kurtulmak ıcın yaptırdıgım yıka cık kesımı ama mecburı kopuk kullanıyorum dustan sonra yınede cok kolay sekıl alıyor kızlar ugrasmıyorum hıc kopukluyorum ıslakken sonrada fon tuutyorum alltan hepsı bu

gordugunuz gıbı dıplerı uclarına gore haylı koyu koyu olanları actırsammı dıye dusunuyoeum roflem gelmıs gıbı duruyor ama kuaforum yaprken dedı herzamankınden farklı modern bır atıs kullanacam dıye

evet bu cok kotu oluyor ıste yıpranma ıcın bır urun verdı allahım bu ne koku boyle sırf kokusu ıcın alınır bende bırazda kokusu ıcın aldım sac bakım kopuguymus kımsede yok daha dedı sıddetle tavsıye ettı aldık bakalım henuzs bırsey gormedım belkı ılerıde ıse yarar ıslakken suruyosun sac kopuu surer gıbı ballı vanılyalı sut kokuyor mılk shak adı gıbı kokuyo aslında sacımı rofleden kurtulmak ana sacımı yıpranmamıs halını kullanıp uzatmak ıcın kestırmıstım ama dayanamadım işte vazgecemıyorum sanırım rofleden

bence çok güzel olmuş. güle güle kullan. benimde röfleli saçım ama bıktım artık saçlarım mahvoldu düz bi renge boyayıp bir daha röfle yaptırmıcam.
ama seni görünce bu fikrimi erteledim biraz:) kopamıyom röfleden bitürlü:)

aynen canım bende oyle dıyorum duz renk ysengözlerimebaksanabapcam dıye ama guzel bır rofle gordummu bıtıyorum ıste bagımlılık gıbı bırsey alıskanlık yoksa bende ıstıyorum yıpranmamıs uzun saglıklı saclar saclarımda henuz hıc beyaz yokken kullanmak ısıtıyorum sacımı ama gonlume dınletemıyorum

ayy hiçbirsey anlamadım
kısaca sen naaaptın cnm?
röfle mi?
:uhm::uhm::uhm: kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende hiç röfle yaptırmadım.ama çok özeniyorum.hele senin saçlarına bayıldım.ne kadar yakışmış canım.güle güle kullan.çok hoş valla yıpratmaya deger

senemciq neyı anlamadın şeker normal rofle yaptırdım ama norlamalde tel tel ayırılır ya paketlerken oyle degılde tel tel ayırıp o tellerıde krepe yaptı yanı sac kabartmada kullanılan taragı tersten saca tararsın ya elınde kalan tutamları paketledı yuanı cok ınce ıslemıs oldu boyle oluncada paket cok fazla oldu rofle yaptıranlar anlamıstır sanırım anlatmak ıstedıgım cok emek verdı ışçiligi normalın ıkı katı dıyebılırım

meldamcım adanada toros caddesınde fenerlınını eskı arasını bılırsın muhakkak sımdı hangar oldu o arada kuafor cem var rofleyı super yapar 2 yıldır yaptırmıyodum ona bırazcık pahalı dıye ama bu sefer bosver dedım 1 yıl gıdıyor rofle guzel olsun gıttım yaptırdım yoksa 10 yıl o yaptı

ama değmiş çok hoş kaç tl ye mal oldu

renk tonu gerçekten çok hoş üstelik benim istediğim renk de buzemuszemus güle güle kullan canım,teninle saçın da çok uyumluyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…