- Konu Sahibi VikingPrincess
-
leonaa tebrik ederim , böylece boya boyayı açmaz tezini de çürütmüş oldun ve beni de cesaretlendirdin.birkaç gün içinde ben de deneyeceğim.
peki neden 10 ve 9.1? küllüyü karıştırmanın sebebi turunculuğu önlemek için mi? bir de benim saçlarım göğüs hizamda bir kutu yeter yani. ve kestane saçımın altından önceki kızıl rengim parlıyo gıcık gıcık. küllü mü almamı önerirsin normal mi, herhangi bir fark var mı aralarında renk açma/doğallık konusunda? yoksa ben de mi karıştırsam :18: cevaplarsan çook sevinirim.
pratik bir yöntemim yok bildiğin saçımın boyamak istediğim kısımlarına elimle alıp alıp iyice buluyorum :)Aferinn kısss çok güzel boyamışsın rengide güzel olmuşş,
nasıl boyuyosunuzz kendinizz zor olmuyomuu ?yada pratik bi yöntemi varmı???
teşekkür ederim :)fazla bir açılma beklemiyordum zaten aşama aşama yapmayı planlıyorumrenk azda olsa açılmş ve guzel bi ton elde etmşssn tebrkler
leonaa benim bir sorum daha olucak.diplerine değdirmeden boyuyorsun yaa boya diplerine nasıl değmiyor bulaşmıyor mu tam olarak nasıl boyuyorsun anlatabililrmisin?enseden mi başlıyosun yoksa tepeden mi?tepeden başlıyorsan eğer boyadığın tutamları ne yapıyorsun yüzün gözün boya olmuyor mu?ben aslında tam beceremem diyede korkuyorum bu şekilde boyamayı hep alışmışım önce diplerden başlamaya hepte öylesini gördüm bu şimdi hiç görmediğim bir yöntem olduğu için beceremem diye korkuyorum.
cnm iyiki 10 numra almışsın iyi durmuş ciddenn iki ton açılması bile mucize :)bidahakinede yine aynı tonlarda boyarsan açılır baya:)güle güle kullan:)
sağol canım :) hakılısın 8.1 i kullansaydım açılmayabilirdi iyiki 10 almışım.hatta 9.1 i de değiştirip 11.1 alsaydım daha bile iyi olurmuş
teşekkür ederim canım boya boyayı açıyor ama 1-2 tondan fazla fark yaratmıyor tabi bu herkes için yeterli olmuyor oyüzden boya boyayı açmaz diyolar heralde.evet canım benim saçımda da turuncu yansımalar vardı zaten küllüyü o yüzden kullandım.şuan hala biraz var ama küllü kumral yapmak istediğim için daha 1-2 kere küllü boya kullanıcam heralde boyadıkça gider turunculuk diyorum.aslında ikisini de küllü alacaktım ama kozmetik dükkanındaki kız saçların yeşil olur bi tanesi küllü olsun dedi bende öyle aldım.renk açma olarak küllüyle normal arasında bir fark yok küllü sadece kızıllığı alıyor.tabi küllü karıştırınca daha doğal bir renk çıkıyor ortaya.kızıllıklarından kurtulmak istiyorsan benim gibi küllü karıştırmanı öneririm zaten omuz hizasından uzun saçlara bir kutunun yeteceğini sanmıyorum
beyaz sabun bu kadar açar mıydı rengini bilemiyorum.açsa bile aylar sürerdi heralde.böyle daha kestirme oldu :)ilk haliyle son hali arasında büyük fark var,ilk halinde çikolata kahve gibi son halinde kumral gibi.güzel olmuş yani.beyaz sabunda akıtıyo koyuluğu diyolar onuda deneyebilirdin önce dimi.başarılı olmuş inşallah devamında da kötü sonuç çıkmaz.
inşallah sende de işe yarar canımcanım gerçekten çok faydalı oldu bu konuyu açman en kısa zamanda denicem bende sağol.
çook yardımcı oldun tatlım teşekkür ederim. ben bu hevesle gider boyarım yarın ay heycanlandım
olsun cnm yavaş yavaş açmak daha iyi gözün alışırr:)diger sefere 11.1 al daha güzel olur:)
olsun cnm yavaş yavaş açmak daha iyi gözün alışırr:)diger sefere 11.1 al daha güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?