Saç Rengi ve Saç Boyama Kestaneden kurtulma serüvenim :)

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
kızlar benim saçlarım şu an resimlerdeki gibi kestane boyalı

saçımın küllü kumral olmasını istiyorum açıcısız.loreal 8.1 le 9.1 i karıştırıp boyayacağım bugün.sonucun resmini çekip koyarım buraya bana şans dileyin umarım tutar.

cnm saçının dipleri kumral olur ama geri kalan yerler koyu kestane kalır açıcısız imkansız cnmm...saçların dogal renginde olsaydı boya tutardı ama bu şartlarda açıcı şart

diplere sürmüyorum canım sadece boyalı yerlere sürücem.daha sonra tutan renge göre dipleri boyamayı düşünüyorum.açıcısız ilk defa deniycem ben de.tutarsa benim gibi kahve tonlarını açmak isteyenler için de fikir olur hem :)

cnm hevesini kırmak istemiyorum ama zerre deişme olmas..istersen saçının bi tutamında dene gör..hepsini boyuyarak yorulma:)

korkuttun beni tatlım ya 8.1 i verip 10.1 le değiştiricem ozaman ama inadım inat bir daha açıcı sürmem saçıma daha önceden çok yakmışlığı var saçımı

Son düzenleme:
korkuttun beni tatlım ya 8.1 i verip 10.1 le değiştiricem ozaman ama inadım inat bir daha açıcı sürmem saçıma daha önceden çok yakmışlığı var saçımı

cnm bnmm vallaa açıcı olmadan en açık rengide alsan deişmez ben sana örnek vereyim bundan 3 ay önce koyu kahveye boyalı saçlarıma bi tutam sarı sürdüm inan hiç ama hiç deişmediii..bence kolestonun açıcısı ile aç öle boya..evdeki açıçılar çok yıpratmıyor cnmm..ben koyu kahve saçlarımı evde açamıycagımı görünce gittim kuaförde açtırdım sonra eve geldimmm küllü sarı yaptım :)

aynı kaderi paylaşıyoruz leonaa :18:
ben de tövbe ettim açıcı vurdurmam artık saçıma. saçım da kestane tonları senin gibi. ve ben de kumral istiyorum ama ben de ilk boyamada tutacağını sanmıyorum, umarım rengi kırılır da aşama aşama ulaşırsın sonuca ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü. hadi başarılar

kızlar silici diye bişey var kuaförler artık o şekilde açıyo tabi bazıları. oryel gibi değil yani kazık gibi olmuyo saç kendi saçın yumuşaklığından bişey kaybetmiyor. Arkadaşım sildirtti güzel oldu denemedm ama deneyimleri söyliyim:)

leonaa naptın boyadın mı saçını dediğin gibi sonucu merak ediyorum.boyayınca resmini eklersen sevinirim.

daha boyamadım canım bu sabah saçımı yıkamış bulundum temiz saça boya olmuyo biliyosundur.zaten boyaların bi tanesini değiştirdim 8.1 i geri verip 10 numara aldım.yarın sabah boyucam boyar boyamaz eklerim resimleri

merakla bekliyorummmm......aynı mantıkla bnde aylar önce küllü kumral 7.1 boyalarımı aldım egzamalarım azdı fln vs geçmesini bekledim boyayamadım şimdi iyleştiler 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum saç rengimz hemen hemen aynı, belki bnmkinde daha fazla kızıllık vardır ama açıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.....geçen hafta merak ettim saçımın çok az bi tutamını boyadım açıkcası beklediğim sonuç olmadı kızıllıklar tam kapanmadı ve saç rengimde az biraz açılma oldu sadece ama bence umut vaadediyor bi kaç boyamayla istenilen renk tutar gibime geliyo....sonuçta ne olursa olsun bu boyayı kullanmak zorundayım ayrıca eğer yarın boyayıp foto koyarsan benim içinde deneyim olur

leonaa fotolarını bekliyorum umarım bugün boyamışsındır.bende merakla bekliyorum.

kızlaaaar sonunda boyadım saçlarımı 2 tona yakın açıldı saç rengim şimdiiii önce nasıl yaptığımı anlatayım: loreal excellence 10 un tamamıyla 9.1 in yarısını karıştırdım.diplerdeki kendi saç rengim hariç saçımın her yerine sürdüm.ve işte sonuç:

eveet güneşte ve gölgedeki halleri böyle.ve hala biraz nemli tamamen kuruyunca daha netleşir herralde rengi.tabi istediğim renk bu değil küllü kumral istiyorum. bu daha başlangıç yani :)

Son düzenleme:
leonaa saçların gerçekten güzel olmuş iyi açılmış rengi.banada resmen hızır gibi yetişmiş oldun en kısa zamanda bende alıp boyucam bu boyaları.umarım benimde koyu kahve boyalı saçımın rengini açar.ben 1 tona bile razıyım yani

canım koyu kahveyse daha açık renkler alsan daha iyi olur sanki.ben bile keşke 11.1 le 10 alıp karıştırsaydım dedim sonradan daha çok açardı heralde.ve benim saçlarım kestane boyalıydı ama aka aka açık kestaneye dönmüştü

canım benim saçlarımı koyu kahveye boyayalı 3.5 ay oldu renk baya aktı.ilk boyadığımda renk baya siyah gibi duruyordu şimdi kahverengiye döndü.o zaman dediğin gibi piyasada bulabildiğim en açık boyayı alim ben o zaman onlarla denimm.

evet canım saçlarım uzum belime gelmesine 5 parmak falan kaldı.2 kutu boya rahat yetmesi lazım canım ben 1 kutu 10 numara boyayla yarım kutu 9.1 boyayı karıştırdım diplerdeki 3-4 cm lik kısıma sürmedim.diplere de sürseydim 2 kutu tam gelirdi.gerçi lorealin boyası biraz daha bol oluyo kolestona göre ama yinede yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

sağol tatlım...bu arada benim yakaladığım renkte hemen hemen aynı ama bian önce şu kızıllıklardan kurtulmam lazım:119:

leonaa tebrik ederim , böylece boya boyayı açmaz tezini de çürütmüş oldun ve beni de cesaretlendirdin. birkaç gün içinde ben de deneyeceğim.

peki neden 10 ve 9.1? küllüyü karıştırmanın sebebi turunculuğu önlemek için mi? bir de benim saçlarım göğüs hizamda bir kutu yeter yani. ve kestane saçımın altından önceki kızıl rengim parlıyo gıcık gıcık. küllü mü almamı önerirsin normal mi, herhangi bir fark var mı aralarında renk açma/doğallık konusunda? yoksa ben de mi karıştırsam :18: cevaplarsan çook sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…