Saç Rengi ve Saç Boyama kestane saça ne renk balyaj veya ombre olur? (RESİMLİ)

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
$20131026_112613.jpg Kızlar sacımın normal gün ısıgındaki rengi boyle. ne renk rofle iyi olur? veya ombre. hafif,cok belli olmayan bir renk istiyorum.

2-3 ton açık ombre güzel olur bence saçın dalgalı hem ben çok yakıştırıyorum dalgalı saça ombre

2-3 ton açık ombre güzel olur bence saçın dalgalı hem ben çok yakıştırıyorum dalgalı saça ombre

önerebilecegin bir boya rengi ve markası var mı? daha önce boya yapmadıgım için hangi renk nasıl durur sacımda bilemiyorum.

ya muhteşem saçlarının rengi gerçekten :) küllü sarı tonlarında bi ombre olabilir bence.

Teşekkür ederim cok cnm:) sari da dsundum aslinda ama hic bilemiyorum nasıl olur. Aklım acik kahve ve karamel tonlarina gidiyor. Cok keskin bir fark da olmasn istiyorum.

sagol paylastıgın için. turuncumsu bir renk mi? garnierin hangi serisi cnm?

Eki Görüntüle 842885
benim kullandığım buydu rengi çok açık görünüyor ama ben istediğim renk olduğunda yıkamıştım saçımı çok aşırı değil ama biraz turuncuya kaçıyordu başta zamanla gitti o turunculuk.
bir de başka bir başlıkta bunu nasıl yaparım diye sorduğun bir saç vardı ona benzer bir video buldum işine yarar umarım

[video=youtube;BXw9QFabqLc]http://www.youtube.com/watch?v=BXw9QFabqLc[/video]

Eki Görüntüle 842885
benim kullandığım buydu rengi çok açık görünüyor ama ben istediğim renk olduğunda yıkamıştım saçımı çok aşırı değil ama biraz turuncuya kaçıyordu başta zamanla gitti o turunculuk.
bir de başka bir başlıkta bunu nasıl yaparım diye sorduğun bir saç vardı ona benzer bir video buldum işine yarar umarım

[video=youtube;BXw9QFabqLc]http://www.youtube.com/watch?v=BXw9QFabqLc[/video]

cok tesekkur ederim cnm. ne kadar süre bekletmistin?

cok tesekkur ederim cnm. ne kadar süre bekletmistin?

baya zaman oldu pek hatırlamıyorum ama yaklaşık yarım saat olması lazım ben rengine bakıp karar vermiştim yıkamaya ama sen de o şekilde yapabilirsin hatırlatayım yıkayıp kuruttuğunda boya sürülü halinden çok az daha açık oluyor

baya zaman oldu pek hatırlamıyorum ama yaklaşık yarım saat olması lazım ben rengine bakıp karar vermiştim yıkamaya ama sen de o şekilde yapabilirsin hatırlatayım yıkayıp kuruttuğunda boya sürülü halinden çok az daha açık oluyor
tesekkurler. senin boyanın tonunda bir boya bulmaya calısacagım.

Back