kesra nın çeyizleri

sanırım mandal ii günlerde kullan canım

Canım aldıklarını güle kullan.
Kızlar yolunuz düşerse IKEA dan mandal alabilirsiniz.
Çok sağlamlar ve hepsi aynı renk çok güzeller.
Siyah ve kırmızı renk seçeneği var.

güle güle kullan canım. süsleme aparatları çok hoşş

Güle güle kullanın inş:)

teşekkürler kızlar

masa sandalyesi
$viyana%20ymk%20oda.webp
konsol ve beyaz kitaplık
$viyana masa.webp
koltuklar
$gözde kelebek koltuk.webp$1276201318.webp
tv standı
$z(54).webp

Eklentiler

• $milano yatak odası takımı.webp
    $milano yatak odası takımı.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 75
mobilyalar çok hoş cnm
güle güle kullan
bende bu tarz mobilyaları beğeniyrm
renk model olarak fln hoşuma gidio

İlk sayfadaki çeyizleriniz de mobilyalarınız da çok güzelmiş. Tv ünitesini ayrıca çok beğendim. Güzel günlerde kullanın inşallah.

kesracım çeyizin, mobilyaların çok güzel. iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah. zevklerimiz uyuşuyor. bu arada sana kanım kaynadı birden aynı gün evleniyoruz :1:

kesracım çeyizin, mobilyaların çok güzel. iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah. zevklerimiz uyuşuyor. bu arada sana kanım kaynadı birden aynı gün evleniyoruz :1:

teşekkür ederim senin topiğini de bekliyorum o zaman merak ettim:1:
şafak 159

Güle güle sağlıcakla kullan canım aldıklarını. Mobilyalarını nerden ve kaça aldın canım?

güle güle kullan kesracım herşey çok güzel :) salata soyacaklarımız aynı forbest pazardından mı aldın sende :)))
koltuk takımında çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olur inşallah
merak ettim bende izmirdeyim ya nerde oturacaksınız ?

kesra canım aldıklarını güle güle mutlu günlerde kullan :37:
hepsi birbirinden güzel ve şık mutluluklar :69:

kesra canım aldıklarını güle güle mutlu günlerde kullan :37:
hepsi birbirinden güzel ve şık mutluluklar :69:

güle güle kullan kesracım herşey çok güzel :) salata soyacaklarımız aynı forbest pazardından mı aldın sende :)))
koltuk takımında çok güzelmiş güle güle kullanmak nasip olur inşallah
merak ettim bende izmirdeyim ya nerde oturacaksınız ?

teşekkür ederim canım salata soyucu ablam almış ankaradan . karar veremiyoruz özkanlar ya da bostanlı nergis civarı olabilir siz nerde oturucaksınız karar verdiniz mi sizin düğün ne zaman olacak

teşekkür ederim canım salata soyucu ablam almış ankaradan . karar veremiyoruz özkanlar ya da bostanlı nergis civarı olabilir siz nerde oturucaksınız karar verdiniz mi sizin düğün ne zaman olacak

biz bostanlı düşünüyorduk ama aradığımız gibi bir ev bulamadık şimdilik eşimin üst katlarında oturucaz uygun ev bulursak alıp kaçıcaz :))) bostanlı düşünüyoruz bizde kiralar tuzlu oralarda metroda açıldı yaaa iyice satılık kiralık fiyatları arttı özkanlarda işime yakın ama bornova tarafını sevemedim bi türlü :)

Back
X