kesra nın çeyizleri

kesraa

09.07.2011
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
316
0
66
İzmir
yeni aldıklarımı da ekliyorum 3.4. sayfada
mobilyalar ise 5. sayfada
gecelik takımı 6. sayfa
beyaz eşyalar(bosch)
$bosch MCSA047140_SMS58M88EU_def.webp,$bosch HGV74D350T.webp,$bosch çamaşır makinesi WAS20461TR.webp
elektrikli aletler(philips-remington-babylis)
$Philips-FC9256-Torbasiz-Elektrik_72354_1.webp,$Philips-HR-1372-Blender-Seti__22186406_0.webp,$remington saç düzleştirici s 1031.webp,$remington saç kurutma makinesi AC 5010.webp,$babyliss saç maşası.webp
tencere(bms tombik)-yemek(bernardo)- çatal kaşık bıçak takımı(bernardo)
$bms tombik tencere seti.webp,$bernardo yemek takımı 12 kişilik silverwaves.webp,$VanGogh.webp
günlük yemek takımı(bernardo)-kahvaltı takımı(bernardo)
$DSCF1421.webp,$DSCF1422.webp
tepsi 2. küçüktepsi(paşabahçe) - çaydanlık takımı - cezve takımı
$çelik tepsi 9.50 tl.webpEki Görüntüle 123432 Eki Görüntüle 123433
paşabahçe bardak takımı(porto)
$paşabahçe porto su bardağı.webp,$paşabahçe porto kırmızı şarap bardağı.webp,$paşabahçe porto beyaz şarap bardağı.webp,$paşabahçe kana 1500cc.webp,$SİLİKON SPATULA TURUNCU.webp,$SİLİKON ÇIRPICI TURUNCU.webp
salata kurutucu-dönen tabla-salata kase
$IKEA-TOKIG-SALATA-KURUTMA-KABI-VE-SERVIS-KASESI.webp,$ikea kahvaltı döner tabla.webp,$ikea servis kasesi.webp
amerikan servis siyah-bardak altlığı siyaH
$IKEA-PANNA-amerikan servis-12-LI-PAKETsiyah.webp,$IKEA-PANNA-BARDAK-ALTLIGI-6-LI-PAKETsiyah.webp
ütü masası-çamaşır kurutmalığı-ütü altlığı(turkuaz)
Eki Görüntüle 123476 Eki Görüntüle 123475 Eki Görüntüle 123474

nevresim takımı linens
$DSCF1415.webp,$DSCF1414.webp,$DSCF1416.webp

Eklentiler

• $SİLİKON FIRÇA.webp
    $SİLİKON FIRÇA.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Kesra'cım topiğin hayırlı olsun canım. Hepsi çok güzeller, Allah ağız tadıyla, mutlulukla kullandırmayı nasip etsin..:29:

Bende çok beğendim aldıklarını, herşey çok güzell allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...

çok güzeller iyi günlerde kullanman dileğiyle
bu arada peynir şekillendirici nerden aldın canım :)

cnm aldıklarını güle güle kullan . Birşeyi merak ediyorum . Bu fackelmann ürünlerinin satışı sadece internettemi var ?

çok güzeller hepsi Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :75:

çok güzel canım herşey güle güle kullan inşAllah..:) kavanozların çok güzel nereden aldın acaba?:26:

çok güzeller iyi günlerde kullanman dileğiyle
bu arada peynir şekillendirici nerden aldın canım :)

Kesra'cım topiğin hayırlı olsun canım. Hepsi çok güzeller, Allah ağız tadıyla, mutlulukla kullandırmayı nasip etsin..:29:

çok güzel canım herşey güle güle kullan inşAllah..:) kavanozların çok güzel nereden aldın acaba?:26:

saolun daha iyileri sizin olsun:3:
markafoniden aldım kavonazları

Konu sahibi ben değilim ama kavanozlar konusunda fikir vermek istiyorum. Ben bulunduğum şehirden büyük bir marketten 10 gün önce o kavanozlardan 6 adet aldım. Dün 4 tanesinde noktalar şeklinde paslar oluştuğunu gördüm.
Kavanozların altında stainless steel (paslanmaz çelik), inox, 18/10 yazıyor yani su deyse bile paslanmaması gerek.
Mağazayı aradım adam bana şunu dedi " Çin mallarını iade alamıyoruz. Biz kavanozları firmaya geri gönderemeyiz ya da imha edemeyiz." dedi. Daha sonra da " kavanoz ve cam eşyalar iade alınmıyor" Şok geçirdim duyduğumda. Çin malı imiş alınmıyormuş.

Alışveriş yaparken dikkatli olun özellikle çeyiz alışverişi yaparken.

Konu sahibi arkadaşta kavanozları görünce üzüldüm açıkçası. Güle güle kullan aldıklarını

Son düzenleme:
iyi günlerde kullanın :)) herşeyiniz çok güzel :31:

Son düzenleme:
Konu sahibi ben değilim ama kavanozlar konusunda fikir vermek istiyorum. Ben bulunduğum şehirden büyük bir marketten 10 gün önce o kavanozlardan 6 adet aldım. Dün 4 tanesinde noktalar şeklinde paslar oluştuğunu gördüm.
Kavanozların altında stainless steel (paslanmaz çelik), inox, 18/10 yazıyor yani su deyse bile paslanmaması gerek.
Mağazayı aradım adam bana şunu dedi " Çin mallarını iade alamıyoruz. Biz kavanozları firmaya geri gönderemeyiz ya da imha edemeyiz." dedi. Daha sonra da " kavanoz ve cam eşyalar iade alınmıyor" Şok geçirdim duyduğumda. Çin malı imiş alınmıyormuş.

Konu sahibi arkadaşta kavanozları görünce üzüldüm açıkçası. Güle güle kullan aldıklarını

markafoniden sipariş vermiştim şimdi çok kararsız kaldım yaaa .peki sen kullanmadan mı oluştu yoksa su ile falan temas m ıetti

güle güle kullan canım cicilerini:nazar:

iyi günlerde kullanın :)) herşeyiniz çok güzel :31:

öncelikle topiğin hayırlı olsun canım.. aldıkların da çok zevkli. güzel günlerde kullan..:64::64:

teşekkür ederim

Back
X