- 28 Aralık 2015
- 173
- 252
- 103
- Konu Sahibi Ruhurevani
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.Hayatımda o kadar önemli sınavlara girdim kpss ekpss üniversite sınavları. Okuldaki sınavlar. Hiçbirinde başarılı olmadım çünkü calismadim.calisamiyorum hayatımda sadece iki sınava çok çalıştım tabiri caizse köpek gibi. Günlerce çalışmama ragmen 70 almistm.hakkim 100 du.aşağısı değildi yani. Sonra dedimki yok kafa basmiyor bir sorun var. Zekami olctirmeyi bile düşündüm.ama her sınav cikisinda güle oynaya merdivenlerden zıplaya zıplaya indim hepte canım babam karşılar yine kaldın bence diyo hep oda guluyor. Annem her sınava girişimde yine birşey yapacağından değilde gönlün olsun diyor akrabalar seni bu senede görmezden geliyoruz diyolar hep beraber gülüyoruz. Baktım bu sınav işleri olmayacak girdim bir işe çok ta iyi paralar kazanınca tamamm yaaa bu işler bana göre dedim 13 sene aralıksız güzel bir işte çalıştım.evlendim mutlu oldum sonra kansere yakalandım. Hayatımda bir defa bile ölmek yok olmak istemedim.ne olur ki en fazla yine kazanamassin bir işe girersin ne olabilir mesela düşünüyorum.hayat çok güzel gül geç gerçekten bak. Şimdi emekliyim genç yasimda.bugun c.baskanligi koltuğuna oturacaksin sınava gir trilyonlar senin desseler yine yapamam.sagligim gelsin yeter.
İyi ki buraya yazdım kendime geldim. Böyle düşünmekle hata ettim. Her şey güzel olacak er ya da geç ama güzel olacak ❤