- 28 Aralık 2015
- 173
- 252
- 103
- Konu Sahibi Ruhurevani
Geçen pazar günü kpssye girdim . 3. Girişim çok çalıştım çok dua ettim Allahım yine basiretim bağlanmasın sınav anını iyi yöneteyim diye ... Zamanı yönetemedim bildiklerimi değiştirdim ya da boş bıraktım. O an sanki kör oluyorum. 10 gün sonra alan sınavım var halen toparlanamadım . Düşündükçe nefes alamıyorum . Tekrar koskoca bir yıl evde olacam . Tek vasfım ders çalışmak. Sınav çıkışı ailemin heyecanlı sorularına kötü geçti demekten bıktım . Odama bakıyorum her yer kitap . Neyse sınavın %50 si duruyor diye kendimi teselli ettim . Sonra hakkımda söylenenleri duydum. Bu yaşımda halen sınava giriyormusum benden bi cacık olmazmış bu yaştan sonra evlenemezmişim evlensem çocuğum olmazmış.... Kime selam versem evlen diyorlar ... Kimseyle muhatap olmuyorum hiçbirine zararım dokunmadı ama benim hayatımı eleştirmekten vazgecmediler. Artık onlara hak vermeye başladım aynaya baktığımda mosmor göz altları ve çizgiler ... Saçlarım hep seyrekti ama bu süreçte çalışırken istemsizce kopardım belirgin açıklıklar var . Beyazlarım çoğalmış. Gençliğim 4 duvar arasında ders çalışmakla heba oldu . Eskiden kahkaha atardim şimdi bir tebessüm yüzüme ağır geliyor. Hep yerimde saydım ne kendime ne aileme bi faydam oldu . İntihar etmeyi düşündüm ama anneme bu kötülüğü yapamam . Keşke hiç bu dünyaya gelmemiş gibi yok olsam ...