- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
senin de mi yumurtlamadan önce ilişki oldu ayyy kızmıııevet ya o resimdeki minnak benim kızım oldu resmen her gün görüyorum bi de öyle masum masum bakıyo ayyyyy ben ne diyorum yaaa kafayı sıyırmaya başlayacağım yakında
aynen benim de eşim hemen olur sandı. gerçi biz daha 2. ayımızdayız hayırlısı olsun bakalımAynen canım bende öyle düşünüyorum. Ben aslında daha önce bırakmak istedim ama eşim hemen olacak sandı istemedi. Şimdide diyor ben ne bileyim. Bizimde 4 ay oldu. Nasip napalım hakkımızda hayırlısı ne zamansa
aman bebek yaptık da cinsiyeti kaldısenin de mi yumurtlamadan önce ilişki oldu ayyy kızmııı
Oyle tabi cnm allah nasip eder insallahaman bebek yaptık da cinsiyeti kaldı
sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.
amin ağzından bal damlıyor:)Oyle tabi cnm allah nasip eder insallah
nasılsın cnm? streslimisin sen de benim gibi.. 10 gün kaldı bata..amin ağzından bal damlıyor:)
on testine göre benim bata 4 gün kaldı perşembe adet olmam gerekiyor.ilk aylar çok stresli oluyordum ama artık pek takmıyorum.nasılsın cnm? streslimisin sen de benim gibi.. 10 gün kaldı bata..
Dogrusunu yapiosn cnm :))) bosver takma zaten olursa olur zatencanım ovulasy
on testine göre benim bata 4 gün kaldı perşembe adet olmam gerekiyor.ilk aylar çok stresli oluyordum ama artık pek takmıyorum.
ama merak etmeden de olmuyor tabiDogrusunu yapiosn cnm :))) bosver takma zaten olursa olur zaten
Benim yazdigim bi forumda 2 arkadas 4gun once falan yaptilar cift cizgiyi gorduler silik de olsa.. ama bence yapma ben erken yapma taraftari diilim hayati akisina birakmaliyiz bence regl gelirse gelir gelmezse o zaman test yapariz yaa :)ama merak etmeden de olmuyor tabi
bat perşembe ya sence yarın test yapsam çıkar mı ki?
evet kuzum haklısın ben de bazen merakıma yenik düşüyorum.hatta şöyle ben test günümü CUMA olarak belirliyorum.cuma sabah yapayım.tabi o zamana kadar regl olmazsam.Benim yazdigim bi forumda 2 arkadas 4gun once falan yaptilar cift cizgiyi gorduler silik de olsa.. ama bence yapma ben erken yapma taraftari diilim hayati akisina birakmaliyiz bence regl gelirse gelir gelmezse o zaman test yapariz yaa :)
Evvet cok iyi bir tercihh:) benim bat haftaya bugun daha 1 hafta var.. hadi o zaman cuma bana yaz beni yalniz birakma cnm nolur..evet kuzum haklısın ben de bazen merakıma yenik düşüyorum.hatta şöyle ben test günümü CUMA olarak belirliyorum.cuma sabah yapayım.tabi o zamana kadar regl olmazsam.
Ne demek kuşum yazarim tabiki de..inan bana ne kadar sallamiyorum da desem merak ediyorum ve bata çok varken girmeyeyim diyorum.Evvet cok iyi bir tercihh:) benim bat haftaya bugun daha 1 hafta var.. hadi o zaman cuma bana yaz beni yalniz birakma cnm nolur..
Cnm bol sans !!!! Allahim bize de bebis nasip et yarabbim aminnnnnnkızlar yarın 28. günüm
sabah test yapıcam
bana şans dileyin:)
canım sen yaptın mı hiç test.aslında varsa sende de çıkabilir zaten yanlış hatırlamıyorsam bat pzrtesi.Cnm bol sans !!!! Allahim bize de bebis nasip et yarabbim aminnnnnn
Cnm hic yapmadim. Bana daha erken gibi geliyo. Senin bat bugundu sanki regl gelmediyse agrin falan da yoksa hamissindir belki ??canım sen yaptın mı hiç test.aslında varsa sende de çıkabilir zaten yanlış hatırlamıyorsam bat pzrtesi.
ben 13 kasımda ovu testinde çift çizgiyi gördüm.14 ekledim 27 kasım yapıyor yani yarın ama ben fazla düzensiz olduğum için nedense o teste de güvenemiyorumCnm hic yapmadim. Bana daha erken gibi geliyo. Senin bat bugundu sanki regl gelmediyse agrin falan da yoksa hamissindir belki ??
Aylardir seninle yumurtlama tarihlerimiz de adet donemlerimiz de ayni.. hatta surekli takip ediyorum yasadigimiz husranlar bile ayniydi. Ne cok benziyor yasadiklarimiz diye dusunmustum.. adet tarihim benim de bugun veya yarin olmaliydi.. 2 gun once ogrendim hamileligimi.. insallah kuralimiz bozulmaz bu da beraber gider seninle.. husranlarimizla birlikte mutluluklarimiz da benzer insallah.. iyi bir haber bekliyorum ben senden :)ben 13 kasımda ovu testinde çift çizgiyi gördüm.14 ekledim 27 kasım yapıyor yani yarın ama ben fazla düzensiz olduğum için nedense o teste de güvenemiyorum
aslında testin de suçu yok ben bünyeme güvenemiyorum
ama takvime göre regl 1 aralık gözüküyo.
hiç bir belirtim yok.hamile kalanların çoğu göğüs ağrısı ve şişmesi,kasık batması ve akıntısı olduklarını söylüyorlar bende üçü de yok
tek tesellim ağustos ayında bu belirtilerin neredeyse tamamı mevcuttu ama tabi ki kırmızı kart yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?