Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

hahahaha ben de senin gibiyim cnm... bu ay batı beklerken foruma girmesek mi ya ben daha kötü oluyom sanki burada kendimi kaybedebiliyorum

aynen benim de eşim hemen olur sandı. gerçi biz daha 2. ayımızdayız hayırlısı olsun bakalım

canım ovulasy
nasılsın cnm? streslimisin sen de benim gibi.. 10 gün kaldı bata..
on testine göre benim bata 4 gün kaldı perşembe adet olmam gerekiyor.ilk aylar çok stresli oluyordum ama artık pek takmıyorum.

ama merak etmeden de olmuyor tabi
bat perşembe ya sence yarın test yapsam çıkar mı ki?
Benim yazdigim bi forumda 2 arkadas 4gun once falan yaptilar cift cizgiyi gorduler silik de olsa.. ama bence yapma ben erken yapma taraftari diilim hayati akisina birakmaliyiz bence regl gelirse gelir gelmezse o zaman test yapariz yaa :)

Benim yazdigim bi forumda 2 arkadas 4gun once falan yaptilar cift cizgiyi gorduler silik de olsa.. ama bence yapma ben erken yapma taraftari diilim hayati akisina birakmaliyiz bence regl gelirse gelir gelmezse o zaman test yapariz yaa :)
evet kuzum haklısın ben de bazen merakıma yenik düşüyorum.hatta şöyle ben test günümü CUMA olarak belirliyorum.cuma sabah yapayım.tabi o zamana kadar regl olmazsam.

evet kuzum haklısın ben de bazen merakıma yenik düşüyorum.hatta şöyle ben test günümü CUMA olarak belirliyorum.cuma sabah yapayım.tabi o zamana kadar regl olmazsam.
Evvet cok iyi bir tercihh:) benim bat haftaya bugun daha 1 hafta var.. hadi o zaman cuma bana yaz beni yalniz birakma cnm nolur..

Evvet cok iyi bir tercihh:) benim bat haftaya bugun daha 1 hafta var.. hadi o zaman cuma bana yaz beni yalniz birakma cnm nolur..
Ne demek kuşum yazarim tabiki de..inan bana ne kadar sallamiyorum da desem merak ediyorum ve bata çok varken girmeyeyim diyorum.
Ama engel olamiyorum kendime.tamam cumaya kadar regl gelmezse test yapar yazarim.

kızlar yarın 28. günüm
sabah test yapıcam
bana şans dileyin:)

Cnm hic yapmadim. Bana daha erken gibi geliyo. Senin bat bugundu sanki regl gelmediyse agrin falan da yoksa hamissindir belki ??
ben 13 kasımda ovu testinde çift çizgiyi gördüm.14 ekledim 27 kasım yapıyor yani yarın ama ben fazla düzensiz olduğum için nedense o teste de güvenemiyorum
aslında testin de suçu yok ben bünyeme güvenemiyorum
ama takvime göre regl 1 aralık gözüküyo.
hiç bir belirtim yok.hamile kalanların çoğu göğüs ağrısı ve şişmesi,kasık batması ve akıntısı olduklarını söylüyorlar bende üçü de yok
tek tesellim ağustos ayında bu belirtilerin neredeyse tamamı mevcuttu ama tabi ki kırmızı kart yemiştim.

Aylardir seninle yumurtlama tarihlerimiz de adet donemlerimiz de ayni.. hatta surekli takip ediyorum yasadigimiz husranlar bile ayniydi. Ne cok benziyor yasadiklarimiz diye dusunmustum.. adet tarihim benim de bugun veya yarin olmaliydi.. 2 gun once ogrendim hamileligimi.. insallah kuralimiz bozulmaz bu da beraber gider seninle.. husranlarimizla birlikte mutluluklarimiz da benzer insallah.. iyi bir haber bekliyorum ben senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…