Geçmiş olsun ve başın sağolsun..Kızlar Merhaba ben de geçen sene 32. HaftaMDA Bebeğimi kaybettim. Bir sürü zorlu süreç testler ufak ameliyatlar yaşadım hamd olsun hersey geride kaldı. Ocak ayından beri korunmuyorum hala yakaliyamadikne yapıcam neye dikkat edicem bilemedim. Endiselenmeye başladım. Kötü düşünmekte istemiyorum ama insan korkuyo iste bu ay bat 24undeydi 27sinde oldum umutlandim ama olmamış. Dualarinizda bana da yer verin kızlar. İnşallah herkesin birsürü sağlıklı hayırlı evlatları olur. Rabbim hayırlı Dualarimızı kabul etsin..
Geçmiş olsun ve başın sağolsun..
Geçmiş olsun ve başın sağolsun..
İnşallah bebeklerimiz bir an önce gelir.
Kaybettiğin bebeğine hemen hamile kalmış mıydın?
İlk ay kalıcaz diye bir şey yok canım.sebepsiz olup 1 yıl sonra kalan da çok.inşallah ağustos bizim ayımız olur.Çok sağol canım Allah razı olsun.. amin Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin isteyen herkese inşallah...
Ya aslında korunuyorduk eşim istediği için bıraktık korunmayi ben hiç yatmiyordum. Afedersiniz ama hemen kalkıp yikiyordum. Bi de yumurtlama dönemi vs hiçbi bilgim yoktu. Hastaneye gittim süt hormonum yüksek çıktı o da gebeliğe engelmis. İlaç kullandım süt hormonum düştü 1 ay da yumurtlama zamanina dikkat ettim ve hemen hamile kaldım. Ama neden böyle oluyo yani neden hamile kalamıyorum bilmiyorum. Kısmet hayırlı zamanda olsun istiyorum sadece tedirgin oluyorum bi problem mi var diye..
Canim bende haberler kotu maalesef.. dr a gittim. Tedaviye baslayacak.. klomen catlatma ignesi falan da degil direk asilama dedi moralim bozuk
Dr a gittin mi kuzum?durumun nasıl gidiyor?Canim bende haberler kotu maalesef.. dr a gittim. Tedaviye baslayacak.. klomen catlatma ignesi falan da degil direk asilama dedi moralim bozuk
Pzt gunu canim kontrol.. cok halsizlik var.. surekli yatmak istiyorum.. gozum hep yatak yastiktaDr a gittin mi kuzum?durumun nasıl gidiyor?
İyi iyi güzel belirtiler bunlar bebeğin anne ben burdayım diyor :)Pzt gunu canim kontrol.. cok halsizlik var.. surekli yatmak istiyorum.. gozum hep yatak yastikta
Günaydın kuzum.büyük gün geldi çattı desene :) hayırlı haberlerle gell..Pzt gunu canim kontrol.. cok halsizlik var.. surekli yatmak istiyorum.. gozum hep yatak yastikta
Sağol kuzum iyiyiz şükür.Kızlar nasılsınız? Geçen hafta hastaneye gittim sol tarafta yumurta gördü 18 mm boyutundabu ay hamile kalmazsan klomene başlıycaz dedi. Bence hamile değilim bakalim ne olcak. Ayin 27sini bekliyorum
Sağol kuzum iyiyiz şükür.
Şimdilik hamile değilsindir belki ama inşallah o yumurtadan güzel bi bebiş olur :)
Bata da az kalmış sayılır.cuma falan test yaparsım belki.
Kaç aydır istiyorsun da dr klomene başlayalım dedi?
Senin gibi 1 ay sonra klomen aşılama tüp bebeğe başlayacakların bebişleri geliyor genelde.inşallah senin de öyle olur.
adetlerin düzenli midir normalde.dr yumurta oluşumu için mi verdi klomeni yoksa yumurtanın çatlaması için mi?Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins. Maalesef adet oldum bu ay da olmadiklomen verdi dr sabah bi tane ictim ama icim bi tuhaf aksam icmedim biraktim ilaci :) sogan kürü denemek istiyorum esime de keciboynuzu kürü yapicam dua edip tevekkul edip icicez onlari bakalim olursa olur Rabbim en guzel zaman da verir ins.
ocaktan beri korunma yok canim tedirgin oldum o yuzden dr umla gorustum o da klomen dedi. Oyle iste :) sen nasilsin sen de nasil durumlar
Aaaaa hamile misinnnn :) cok sevindim canim benim yaaaaa Rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsin...adetlerin düzenli midir normalde.dr yumurta oluşumu için mi verdi klomeni yoksa yumurtanın çatlaması için mi?
Ben bu topiği açtıktan 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama 12.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.
5 ay korunmadık.Allahın izniyle bu ay yeniden hamile olduğumu öğrendim.bugün dr a gittim.6+4 haftasıyla uyumlu dedi.2 hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi.
İnşallah hayırlısıyla duyarız.
Kuzum çok geçmiş olsun.slm kızlar bende 20gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim hala kendime gelemiyorum inanmıyorum çok güzel hayallerimiz vardı ama olmadı bebeğim bizi bıraktı bir bebek ya da hamile bir kadın görünce neler hissettiğimi anlatamam sürekli ağlamak istiyorum doktor 3 ay korunun dedi beklemek o kadar zor ki size sorum aranızda veya tanıdığınız böyle bişey yaşayan var mı kaç ay korunmak gerekli ben beklemek istemiyorum ama korkuyorumda
Dr lar en iyisini biliyor diye onlara güvenmekten başka çaremiz yok.hormon için bir şey dedi mi düşük ya da yüksrk gibi?Aaaaa hamile misinnnn :) cok sevindim canim benim yaaaaa Rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsin...
Adetlerim duzenli canim evet. Aslinda bilmiyorum yumurtlama oluyo ama catlama olmuyo diye bise soylemeyince dr Ben sorma geregi duymadim. Catlama olmuyo olabilir mi acaba? gecen gun estradiol hormonuna bakildi 443,3 cikti. Bilemedim simdi :)
Dr lar en iyisini biliyor diye onlara güvenmekten başka çaremiz yok.hormon için bir şey dedi mi düşük ya da yüksrk gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?