Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy şimdi anladım..Cnm ben adetim bitince 2-3 gün sonra başlıyorum yumurtlamaya doktorum öyle. Demişti bir sorun yok dedi doktorum hayırlısı inş bklm cnm
Ayyy şimdi anladım..
sen 17+8 yani 25 günde bir diyosun o normal zaten.ben de mesela adetin ayın 1 inde başladı 17 sinde tekrar başladı sanıyorum.
Yani bu durumda senin döngün 25 gün.o normal.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.
Oldum canım.. Umutlar nisana kaldı.. Yumurtlama dönemindeyim çalışmalara devam :) Sen ne yaptın? Var mı gelişme?denizce84 canım ne yaptın? Çoktandır yazmıyorsun regl oldun mu?
Yine zamanlamayı tutturmuşuz :) Hadi inşallah ikimiz de bu sefer sağlıklı hamileliklerimizi müjdeleriz birbirimize :)denizce84
Canım ben de yumurtlama dönemindeyim galiba.testle takip ettim ama anlayamadım:)
Şimdi bat 1 nisan:)hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin canım:)Yine zamanlamayı tutturmuşuz :) Hadi inşallah ikimiz de bu sefer sağlıklı hamileliklerimizi müjdeleriz birbirimize :)
denizce84 canım ne yaptın?ben 32.gün yumurtladım muhtemelen haftaya regl olacağım.pek umut yok.
Dün okudum canım da benim hiç ihtimalim yok inşallah mayısta mutlu haberi verebiliriz.Ben regl oldum cnmm
Hayırlısı inş sen hamilesindirr
Ahhh ahh bende hemen olur sanmıştımben hemen olur sanmıştım.
Dün okudum canım da benim hiç ihtimalim yok inşallah mayısta mutlu haberi verebiliriz.
Canım benim adetim bitmek üzere.. Bu ay da hüsran..denizce84 canım ne yaptın?ben 32.gün yumurtladım muhtemelen haftaya regl olacağım.pek umut yok.
Canın sağolsun be canım.inşallah gelecek aylara..Canım benim adetim bitmek üzere.. Bu ay da hüsran..
Sen sanki bu ay da tam yapmamıştın diye hatırlıyorum ben 10 gün falan yaptım çift çizgi görmedim.sonra 32.gün çok kasık batması vardı adeti beklerken yaptım bi baktım ikisi de kopkoyu.Acele etmiycem hayırlısı rastgele
Ovu yapmıycam
Sen sanki bu ay da tam yapmamıştın diye hatırlıyorum ben 10 gün falan yaptım çift çizgi görmedim.sonra 32.gün çok kasık batması vardı adeti beklerken yaptım bi baktım ikisi de kopkoyu.