Tüp Bebek Merkezleri kesinlikle centrum tüp bebek merkezine gidin

atteda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
23
0
86
39
Düzce
selam arkadaşlar ben centrum tüp bebebk merkezinde tedavi gördüm şuan 2 aylık hamileyim inş.böyle devam eder ilk denememizdi tuttu.oraya gidip tanıştıgımız arkadaşlardan 7 kişiden 2 sinin tutumadı 5i tuttu bence başarı oranları çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.bizim sorunumuz da çoktu inş. rabbim herkese nasip eder.orda özellikle dr.gürhan keleşi çok öneriyorum bence gidip tanışın.bi çok kişi tanıdım orda bebek shibi olan....herkese kolay gelsin.....:1hug:

meraba şimdi okudum mesajı bizim sorunumuz erkek infertilitesi ayrıca genetik problemde vardı eşimde azosperm var mikro tese oldu.tabii herşeyin hayırlıısı allah dileyince oluyo fakat bence başarı oranı çok önemli araştırın burayı bence bizrapor alamamıştık 5milyar tuuttu.rapor konusunda evlilik yılı 3 yılmış çıkmadı rapor.ama rapor çıkması içinde yardımcı oluyolar.kolay gelsin.inş.hayırlısı olur sizizn için

oraya gittiğim güne çok pişmanım paramla rezil oldum. hemşireler sürekli azarlıyor narkozdan çıktığım an bana kalksana die bağırdılar. düzensiz saatlerce beklersin kimse dosyanı bulamaz başkasının hormon testini hemşire yanlışlıkla bana verdiler. 5 saat randevulu gitmeme rağmen doktor bekledim yumurta takibim boyunca. ayrıca 12 gün boyude her gittiğimde sen recai beyin hastasısın yukarı çık dediler yukarı çıktım sen gürhan beyin hastasısın diyip aşağı indirdiler en sonunda cinnet geçirdim sekretere bağırdım ben kimin hastasıyım die bu sadece bi gün olmadı abartmıyorum. yumurta takibim boyunca oldu. sonunda tutmadı hiç şaşırmadım. anadoluda bilaf vardır tas kayıp diye o hastanedede tas kayıp... tutmadığı için bunu yazdığımı düşünmeyin benim gazidede tutmamıştı ama oraya tek kelime bişey söyleyemem doktorları hemşireleri çok ii kısmet tutmadı die orayı kötüleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…