• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Ruh hastası eşinizin 3 yaşında çocukla derdi ne?
Bir an önce boşanın. Bir daha da çocuğa yaklaştırmayın.
Malı benden de çocuktan da kıymetli. Evi arabası onlara zarar gelmesin de biz önemli değil kirilmisiz uzulmusuz yere firlatilmisiz önemli değil yani. Bir lamba için yaptı bunu. Hali için araba için çekmeceler için hepsi için de yaptı ve yapar

Esim asla evden gitmez bana dedi istemiyosan kapı orda diye gitmez yani. Ayrılsak bile bu evden gidicek kişi sensin diyor hep evden gonderemem bunu anca yarın avukatla konuscam iste nasıl yapmalıyım diye defalarca kovdum önceki kavgalarda ama ben gideceğime sen s..git dedi bana hep asla gitmez.
O lafları duyduktan sonra o evde 5 dk durmam. Rabbim yardımcınız olsun rabbim evlatlarımızı böyle insan olmayan varlıklardan korusun. Cok iyi düşünün yarın bi gün boşanmadim die konu açmayın. Kurtuldum die açın inşallah

Sizin birkaç konunuza denk gelmiştim.Ne merhametsiz tuhaf bir eşiniz var.İnsan çocuğuna eşine bu şekilde neden davranır.Bu adam ne zamandır bu şekilde de siz bu kadar katlandınız.Kendinizi biran evvel kurtarırsınız inşallah

Kendine yapilani affedersin ,affetmezsin, halinin altına supurursun bu seni ilgilendirir ama o çocuğu korumak görevin arkadaşım .en doğru kararı vermişsin gibi duruyor . hayırlısı hakkinda
Evet en basta kendime yapılanı da affetmem gerekirmiş ben sadece 3 senemi kavga gürültü ile geçirmişim tam 3 sene önce bu kararı verseydim bu güne kadar çektiklerimi hiç çekmez yaşamazdım. Bir yerde kopacakti belliydi de nerde kopar acaba diye bekliyordum sadece

Bende 7 yıl dayanabildim şiddet hakaret küfür bencillik cimrilik ben yetmedim kızıma başladı şimdi de küçücük çocuk bile bıktı babamla aynı evde kalmak istemiyorum diyor biz ikimiz ayrı evde kalalım diyor

Çocuk bile diken üstünde bir hayat yaşadığının farkında. Bu şekilde yaşmak olmaz.

O lafları duyduktan sonra o evde 5 dk durmam. Rabbim yardımcınız olsun rabbim evlatlarımızı böyle insan olmayan varlıklardan korusun. Cok iyi düşünün yarın bi gün boşanmadim die konu açmayın. Kurtuldum die açın inşallah
Evden gitmeyi de çok düşündüm ama yapamadım hep biseyler durdurdu beni ama bu sefer durmayacağım ailem ne dedi başkası ne dedi dinlemeyecegim bu sefer sabahtan gidip konuscam avukatla nasıl bir yol izlemem gerekiyorsa ilerlicem

Malı benden de çocuktan da kıymetli. Evi arabası onlara zarar gelmesin de biz önemli değil kirilmisiz uzulmusuz yere firlatilmisiz önemli değil yani. Bir lamba için yaptı bunu. Hali için araba için çekmeceler için hepsi için de yaptı ve yapar

Nasıl bir mantık bu böyle. Hele eşyayı çocuktan değerli girmesi kabul edilir gibi değil.

Iste suan için evde kalmayı talep edeceğim ev satılıp yeni ev ayarlayana kadar nasıl yapicam bilmiyorum bu süreç beni korkutuyor
Dava açılınca zaten aile konutu çocuğa ve geçici velayetin verildiği ebeveyne tahsis ediliyor. Çocuğunuz küçük size verirler zaten. Çocukla siz kalacaksınız evde.

Merhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Evladım isterse evin içine s*ıçsın yine de başımla bir çocuk o ya çocuk benim de kızım 3 yaşında gider lazımlığına işer öyle kalır nolmuş ya sen boşan çoçuğun için en iyisi bu

Çocuğu tutup yere attığı eli kolu kırılsın pislik herif 3 yaşında bebek daha bebek bu çocuk yazıklar olsun baba müsvettesi !!
Eğer bu pisliği boşamazsanız yarın bunun devamı feci bir dayak olur.. yazık yavrum şimdiden bile içerlemiştir :(

Neden bu aksam def etmediniz ki git gözüm görmesin seni çık evden diyebilirdiniz. Disarda naparsa yapsın sinirini sizden çıkarmasın yeter ki. Valla evladınız için bi şeyleri artık yapmak zorundasınız. Dün başka bi forumdada söyledim burda da söylüyorum simdi. İlerde cocugunuz sizin hakkınızda annem babama sustu mu demesini istersiniz yoksa annem bizim için savaştı o adamdan beni kurtardı mi demesini istersiniz. Benim annem güçlü bir kadın demeli sizin için.
Bende eşimle çok kavgalar ettim şiddet olmadigi halde küfür hakaret olmadığı halde adami evden kovmuslugum bile var yaparim gözünün yaşına bakmam. Ondan asla korkmam o benden korksun. Güçlü durun ezik değil
Böyle pislik adamlar evden gitmez kovar. Ev benim der oysaki ev ortak oluyor.

Tabi adam evi mahkemeden önce başkasına devretmezse. Acil tedbir koydurmak lazım
Ev ortak bosanacagimi henüz söylemedim önce gidip avukatla konuşacağım yarın sabahtan nasıl bir yol izlemem gerektiğini o söylesin bu sefer doğru adım atmam gerekiyor daha önce de ayrılmak istedim başarılı olamadım bu sefer doğru hamleler yapmam gerek maddi manevi en az hasar için

İnşallah boşanırsiniz ne diyeyim. Sizin gibi teyzem var, arada şiddet yok ama sürekli bosanacagim diyip herkesi arıyor dertlerini anlatıyor tamam diyoruz yaparsın arkandayız ne istiyorsun soyle hop geri vites her gün şikayet. Biz bıktık ben hiç konuşmuyorum bu konuları. Etrafinizdakileri de gittim geldim boşdim evdeyimle bogmadan atlatirsiniz umarim

Valla o adama öyle bir kartal olurum ki çocuğa öyle davranacak yüzünü birdaha asla göremez kesinlikle parçalarım onu. Evi nasıl oan polisle doldurmadınız ve uzaklaştırma kararı aldırın mesela. Evde istemiyorsanız.
Boşanırken delil olurdu pedagog eşliğinde çocuğu konuştursunlar darp raporu bile alsaydınız da çocuğu göstermeme hakkınız da doğardı.

İnşallah boşanırsiniz ne diyeyim. Sizin gibi teyzem var, arada şiddet yok ama sürekli bosanacagim diyip herkesi arıyor dertlerini anlatıyor tamam diyoruz yaparsın arkandayız ne istiyorsun soyle hop geri vites her gün şikayet. Biz bıktık ben hiç konuşmuyorum bu konuları. Etrafinizdakileri de gittim geldim boşdim evdeyimle bogmadan atlatirsiniz umarim
Bu sefer kararlıyım beni tutan bisey kalmadı artık

Back
X