Ah kuzum yaa ne kadar korkmuştur. Tabak kırılırsa kırılır hergun biz de neler kırıyoruz. Çocuğu üzmeye değer mi. Yok priz bozulacak Yok bilmem ne bu mu babalık. Cocugu atıp savunmak mi. He bide zamanında size de şiddeti olmuş bu adami neden hala o evde tutuyorsunuz. Açın davayi kurtulun bu yavru o babayla büyümesin en büyük kötülük olur o çocuğa. Benim çocuğun yaptıklarını görse camdan atacak demek ki hödük. Ay çok sinirlendim o adami adamı hareketinden sonra evden kovmadiginiza daha da sinirlendim. Almayın odanıza. Alın yavrunuzu yanınıza sarılın onunla yatın. O ne b.k yerse yesin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin kararlıyım boşanıyorum
- Konu Sahibi Suluka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ah keşke ama alamadim o an donup kaldım evi başına yikardim yoksa. Böyle bir tepki beklemiyordum. Evet eşyası çok kıymetlidir kızar bağırır ama yere firlatmasi beni şok etti donup kaldım öylece bi süre aklıma bisey gelmedi ama o gidince oturdum düşündüm zamanında bana da şiddet uyguladı çenemi sıktı tokat attı koluma yumruk attı ben hiç birinde sesimi çıkarmadım ama bu sefer susmayacagim ne olursa olsun bu sefer kararliyimBu yaşananları kayıt altına alabilseydiniz keşke
Kızımla konuştum biz ayrı evde yaşasak diye babam gelmesin biz birlikte yaşayalım dedim. Gelmesin babam beni bi yere gönderiyor dedi. Yavrum benim o kadar üzülüyorum ki bunu ona yaşattığım için o kadar üzgünüm ki. Defedicem onu yarin başımdan çocuğa yaptıklarını da bana yaptıklarını da ödeyecekAh kuzum yaa ne kadar korkmuştur. Tabak kırılırsa kırılır hergun biz de neler kırıyoruz. Çocuğu üzmeye değer mi. Yok priz bozulacak Yok bilmem ne bu mu babalık. Cocugu atıp savunmak mi. He bide zamanında size de şiddeti olmuş bu adami neden hala o evde tutuyorsunuz. Açın davayi kurtulun bu yavru o babayla büyümesin en büyük kötülük olur o çocuğa. Benim çocuğun yaptıklarını görse camdan atacak demek ki hödük. Ay çok sinirlendim o adami adamı hareketinden sonra evden kovmadiginiza daha da sinirlendim. Almayın odanıza. Alın yavrunuzu yanınıza sarılın onunla yatın. O ne b.k yerse yesin
Ee böyle de ömür geçmiyor benim evliliğimde aynen böyleydi olan geçen zamana oldu benim değişecegine iyilesecegine dair umudumu bitirdiğim elimden gelenin fazlasını yaptiğim an vazgeçtim ve bitirdim bugün olmazsa seneye olmazsa 2 yıl sonra maalesef sizin evliliginde sonu yok gibi o yüzden ne kadar erken o kadar iyi ben 5 yıl önce de dava açtım ne değişti beş yıl sonra boşandım yani geçen yıllar oldu başka bi şey değil,ben kolay kolay evliliğin bitme taraftarı değilim ki bende 8 yıl dayandım ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum şiddet hakaret aldatma varsa olmuyor yani illaki patlıyor bı yerde yürümüyorÇok haklısınız çok şükür maddi sorunum olmaz çalışıyorum öğretmenim. Sadece ilk adımı atmak şu süreç beni korkutuyor ama adımı atmadikca da en çok zararı çocuğum görüyor benim dayanamıyorum artık çocuğa bağırmasina evde diken üstünde durmaya esim yokken hersey iyi biz kızımla her şeyi kendimiz yaparız yani ben yaparım ama.esim gelince kavga kıyamet 1 gün iyiysek 10 gün kavga küslük
Bu yaşananları kayıt altına alabilseydiniz ke
Zaten fiziksel temasın biri olunca devamı geliyor. Erkekler fiziksel gücü kadınlar üstünde kullanınca tatmin oluyor. Yiyosa hemcinsine yapsın. Valla şırıngayla kan alırlar kan.Ah keşke ama alamadim o an donup kaldım evi başına yikardim yoksa. Böyle bir tepki beklemiyordum. Evet eşyası çok kıymetlidir kızar bağırır ama yere firlatmasi beni şok etti donup kaldım öylece bi süre aklıma bisey gelmedi ama o gidince oturdum düşündüm zamanında bana da şiddet uyguladı çenemi sıktı tokat attı koluma yumruk attı ben hiç birinde sesimi çıkarmadım ama bu sefer susmayacagim ne olursa olsun bu sefer kararliyim
Merhaba arkadaşım. Bence çok doğru karar vermişsin. Öyle bir adamla çocuğunun pisikolijisi bozulacağına, huzurlu bir ortamda çocuğunu büyütürsün. Geçimini nasıl saglayacaksin. Bu arada çocuk nafakası ve senin ne hakkın varsa bırakma onda. Anlaşmalı boşanma. Ev size aitse yarı parasını da alıyorsun zaten. Fakat ev evlendikten sonra alındıysaMerhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Neden bu aksam def etmediniz ki git gözüm görmesin seni çık evden diyebilirdiniz. Disarda naparsa yapsın sinirini sizden çıkarmasın yeter ki. Valla evladınız için bi şeyleri artık yapmak zorundasınız. Dün başka bi forumdada söyledim burda da söylüyorum simdi. İlerde cocugunuz sizin hakkınızda annem babama sustu mu demesini istersiniz yoksa annem bizim için savaştı o adamdan beni kurtardı mi demesini istersiniz. Benim annem güçlü bir kadın demeli sizin için.Kızımla konuştum biz ayrı evde yaşasak diye babam gelmesin biz birlikte yaşayalım dedim. Gelmesin babam beni bi yere gönderiyor dedi. Yavrum benim o kadar üzülüyorum ki bunu ona yaşattığım için o kadar üzgünüm ki. Defedicem onu yarin başımdan çocuğa yaptıklarını da bana yaptıklarını da ödeyecek
Bende eşimle çok kavgalar ettim şiddet olmadigi halde küfür hakaret olmadığı halde adami evden kovmuslugum bile var yaparim gözünün yaşına bakmam. Ondan asla korkmam o benden korksun. Güçlü durun ezik değil
Eleştirmeyin cesaret verin demişsiniz ama sizi önceki konulardan da bildiğim için kusura bakmayın boşanacağınızı sanmıyorum. O çocuğa da o kadar üzülüyorum ki 3 yaşında hep psikolojik hem fiziksel baskıya maruz kalıyor. Hep söyledim yine söyleyeceğim en az o adam kadar siz de suçlusunuz.Kızımla konuştum biz ayrı evde yaşasak diye babam gelmesin biz birlikte yaşayalım dedim. Gelmesin babam beni bi yere gönderiyor dedi. Yavrum benim o kadar üzülüyorum ki bunu ona yaşattığım için o kadar üzgünüm ki. Defedicem onu yarin başımdan çocuğa yaptıklarını da bana yaptıklarını da ödeyecek
Ah yavrum ya kıyamam darp raporu alın minicik yavru nasıl agrımıştır korkmuştur.Kızımla konuştum biz ayrı evde yaşasak diye babam gelmesin biz birlikte yaşayalım dedim. Gelmesin babam beni bi yere gönderiyor dedi. Yavrum benim o kadar üzülüyorum ki bunu ona yaşattığım için o kadar üzgünüm ki. Defedicem onu yarin başımdan çocuğa yaptıklarını da bana yaptıklarını da ödeyecek
Rabbim yardımcınız olsun boşanın o pislikten.
Babaya bak 3 yasinda ki çocuğa olan öfkesi ne acaba şimdiden siddete başlamış çocuğunuzun ve sizin dahafazla bu adamın siddetine maruz kalmadan biran önce bosanmaniz daha sağlıklı pislik yaaaMerhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim
Son düzenleme:
Bende 7 yıl dayanabildim şiddet hakaret küfür bencillik cimrilik ben yetmedim kızıma başladı şimdi de küçücük çocuk bile bıktı babamla aynı evde kalmak istemiyorum diyor biz ikimiz ayrı evde kalalım diyorEe böyle de ömür geçmiyor benim evliliğimde aynen böyleydi olan geçen zamana oldu benim değişecegine iyilesecegine dair umudumu bitirdiğim elimden gelenin fazlasını yaptiğim an vazgeçtim ve bitirdim bugün olmazsa seneye olmazsa 2 yıl sonra maalesef sizin evliliginde sonu yok gibi o yüzden ne kadar erken o kadar iyi ben 5 yıl önce de dava açtım ne değişti beş yıl sonra boşandım yani geçen yıllar oldu başka bi şey değil,ben kolay kolay evliliğin bitme taraftarı değilim ki bende 8 yıl dayandım ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum şiddet hakaret aldatma varsa olmuyor yani illaki patlıyor bı yerde yürümüyor
Yok bu sefer öyle birsey olmayacak kesin kararlıyım yarın sabahtan gidicem avukata ne yapmam gerekiyorsa ilerleyecegim adam bize şiddet hakaret küfür uygulayacak ve en ufak bir düzelme ibaresi yok sabrettim belki düzelir diye çocuk için ama yok yani olmuyo zorladıkca kızım daha da yara alacakEleştirmeyin cesaret verin demişsiniz ama sizi önceki konulardan da bildiğim için kusura bakmayın boşanacağınızı sanmıyorum. O çocuğa da o kadar üzülüyorum ki 3 yaşında hep psikolojik hem fiziksel baskıya maruz kalıyor. Hep söyledim yine söyleyeceğim en az o adam kadar siz de suçlusunuz.
Ben öğretmenim çalışıyorum yani ev ortak zaten evlendikten sonra aldık yarı yarıya paylaşılır sanırım. İkimizin de arabası var o nasıl paylaşılır bilmiyorum.Merhaba arkadaşım. Bence çok doğru karar vermişsin. Öyle bir adamla çocuğunun pisikolijisi bozulacağına, huzurlu bir ortamda çocuğunu büyütürsün. Geçimini nasıl saglayacaksin. Bu arada çocuk nafakası ve senin ne hakkın varsa bırakma onda. Anlaşmalı boşanma. Ev size aitse yarı parasını da alıyorsun zaten. Fakat ev evlendikten sonra alındıysa
Esim asla evden gitmez bana dedi istemiyosan kapı orda diye gitmez yani. Ayrılsak bile bu evden gidicek kişi sensin diyor hep evden gonderemem bunu anca yarın avukatla konuscam iste nasıl yapmalıyım diye defalarca kovdum önceki kavgalarda ama ben gideceğime sen s..git dedi bana hep asla gitmez.Neden bu aksam def etmediniz ki git gözüm görmesin seni çık evden diyebilirdiniz. Disarda naparsa yapsın sinirini sizden çıkarmasın yeter ki. Valla evladınız için bi şeyleri artık yapmak zorundasınız. Dün başka bi forumdada söyledim burda da söylüyorum simdi. İlerde cocugunuz sizin hakkınızda annem babama sustu mu demesini istersiniz yoksa annem bizim için savaştı o adamdan beni kurtardı mi demesini istersiniz. Benim annem güçlü bir kadın demeli sizin için.
Bende eşimle çok kavgalar ettim şiddet olmadigi halde küfür hakaret olmadığı halde adami evden kovmuslugum bile var yaparim gözünün yaşına bakmam. Ondan asla korkmam o benden korksun. Güçlü durun ezik değil
Yarın sabahtan gidip avukatla konuscam ne yapmam gerekiyor diye bu medeniyetsiz insanla şimdi konuşamadım bir zarar verir yine diye avukatla konuşayım ona göre hareket edicemRuh hastası eşinizin 3 yaşında çocukla derdi ne?
Bir an önce boşanın. Bir daha da çocuğa yaklaştırmayın.