- 11 Kasım 2014
- 60
- 19
- 38
- 34
- Konu Sahibi Gardenya90
-
Bizimkinin de gozlerinden kalpler cikiyor simdidenCanım ben de bu ameliyatı geç olanlardanım agrı sızı oluyor evet ama degermiş bence. ilk günler cok pisman olmuştum oysa..eşim hep derdi hatun ben seni böylede seviyorum gerek yok diye ama şimdi iyiki yaptırdın yaw ben 20 yıldır bir erkekle yatıyomuşum diye arada şakalaşıyor :)
benim doktorum Ozan Balık elleri dert görmesin çok iyi oldu ben memnunum kendisinden hiç top gibi bir görüntü oluşmadı kimselerde anlamadı. mayıs ta oldum ben fiyatı 7 bin tl idi. bir görüş istersen ilk görüşme ücretsiz.
canım benim ilk günler pişmanlığım asla doktorumdan kaynaklı degil sadece diğer arkadaşlara göre fazla agrı sızı çektim o da benden kaynaklı astımım var o biraz etkiledi sanırım. yoksa doktorumuz bence çok başarılı bu konudaWhiteswan ile doktorumuz ayni :) ben bir an bile pisman olmadim, uzun ve teferruatli bi ameliyat gecirmeme ragmen...
Aynen yeni ergen gibi dolaşıyor peşimdeBizimkinin de gozlerinden kalpler cikiyor simdiden
Canim sonuclarina baktim cok dogall ve guzel olmuslar gule gule kullanBenimde dokum hiç yoktu sir yıl oldu ameliyat olalı 325 cc yuvarlak high profil Mentor marka protez meme ucu kesisi ile koyuldu Dr um hasan fındık
kendisi fındık kadar memeleri portakal a çeviriyor
su örnden sonra intihar edicem ahahah
Hadi bakalim hayirlisiyla gir cik :)Yarın giriyorum ameliyata doktorum aylin kurt, bende zayıfım ve emzirdikten sonra olmayan göğüslerim dahasa küçüldü ve birazda sarktı gelişmeleri bildiririm yarın dua edin kızlar nasıl uyuyvam bilemiyorum :)
Evet canm astim cok etkiler bence cunku bu operasyonda en zor olan nefes alabilmek zaten..canım benim ilk günler pişmanlığım asla doktorumdan kaynaklı degil sadece diğer arkadaşlara göre fazla agrı sızı çektim o da benden kaynaklı astımım var o biraz etkiledi sanırım. yoksa doktorumuz bence çok başarılı bu konuda
Teşekkür ederim senide okudum yazamadım iyisin dimi şimdi akıntı açısınfanHadi bakalim hayirlisiyla gir cik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?