• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin hamile miyim ? 🤷🏻‍♀️

PurpleLove35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
177
45
298
İzmir
Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Bir haftadır kasık ağrısı çekiyordum ve göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Adet olucam diye önemsemedim. Bugünde adet olmayınca test yapayım dedim. İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı (görselini koyuyorum)
9817159B-45B7-46FE-88A9-0AEAF189CC78.webp
şüphelenip kan verdim hcg 31 çıktı. Doktoruma söyledim çok erken falan diyor hamile miyim diyorum öyle görünüyor falan diyor kafamı karıştırdı ya net bişey söylemedi arafta kaldım bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Bir haftadır kasık ağrısı çekiyordum ve göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Adet olucam diye önemsemedim. Bugünde adet olmayınca test yapayım dedim. İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı (görselini koyuyorum) Eki Görüntüle 2871974 şüphelenip kan verdim hcg 31 çıktı. Doktoruma söyledim çok erken falan diyor hamile miyim diyorum öyle görünüyor falan diyor kafamı karıştırdı ya net bişey söylemedi arafta kaldım bu durumu yaşayan var mı?
Şu an hamilesiniz evet Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ doktorlar kimyasal ve dış gebelik riskini göz önünde bulundurarak net konuşmuyorlar sanırım 2 günde bir değerinize baktırın
Kasık ağrısı nasıl bir ağrıydı

Şu an hamilesiniz evet Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ doktorlar kimyasal ve dış gebelik riskini göz önünde bulundurarak net konuşmuyorlar sanırım 2 günde bir değerinize baktırın
Kasık ağrısı nasıl bir ağrıydı
Amin teşekkür ederim ☺️ adet olucak gibi ağrıyordu bir hafta geçti olmadım ilk hamileliğimde de böyle anlamıştım 😬
Salı günü tekrar kan testi vericem. Net konuşmaması muallakta bıraktı beni bir de değer düşük olunca anlayamadım 😌

Amin teşekkür ederim ☺️ adet olucak gibi ağrıyordu bir hafta geçti olmadım ilk hamileliğimde de böyle anlamıştım 😬
Salı günü tekrar kan testi vericem. Net konuşmaması muallakta bıraktı beni bir de değer düşük olunca anlayamadım 😌
Umarım düzenli yükselir değeriniz çok sevindim tebrik ederim ❤️

Back