diane 35 adlı hormon ilacını kullanıyorum 2 yıldır ve göğüslerim 2 beden büyüdü. eskiden minicikti simdi estetikli gibi dolgun ve dik. ilaç hormon hapı ama genelde sivilce tedavisinde kullanılıyor cildi pürüzsüzleştiriyo ve reçetesiz satılıyor yani öyle pek ciddiye alınan bi ilaç değil ama doktora danışmadan kullanmayın derim yine de. Göğüs büyümesi de garanti zaten kendisi de söylüyor.
garanti derken prospektusunde yaziyor etkilerinde gogus buyumesi diye yan etki degil doktor kontrolunde kullandim olmasi gereken olumlu etkiler dedi. ben adet duzensizligi icin kullanmistim ama dedigim gibi genelde sivice tedavisi icin veriliyormus. iki yil once dolgulu 70 bedeni zor doldururken simdi 80 kullaniyorum mesela. iki yil benim durumum icindi kisiye gore degisebilir bilmiyorum onu malesef :/''Göğüs büyümesi de garanti zaten kendisi de söylüyor.''
derken anlayamadım ne demek istediğinizi..
doktor size bunu hangi sebepten vermişti peki?
2yıl önce göğüs ölçğlerinizle cm yada beden olarak nasıl bi değişim oldu..yan etkisi olmasın bu..birde 2 yıl demişsiniz..az bi süre değil.
canım senin yaşın kaç belki o yüzden büyümüştür
ben 19 yasindayim ama yasla alakali oldugunu sanmiyorum internette de arastirdim etrafimda kullananlardan da biliyorum ilacin normal bi sonucuymus prospektusunde de yaziyor
yani şimdi neredeyse düz olan göğüsleriniz gerçekten var gibimi..80 beden...
olsalar keşke..
bende masaja talimm
yani şimdi neredeyse düz olan göğüsleriniz gerçekten var gibimi..80 beden...
olsalar keşke..
bende masaja talimm
bu arada isterseniz eksi sozlukteki yorumlarina falan da bakin herkes gogus buyutme etkisinden bahsetmis
bu arada isterseniz eksi sozlukteki yorumlarina falan da bakin herkes gogus buyutme etkisinden bahsetmis
anlamadım kimisi tüylenme yapıyor demiş bırakıldığı zaman...
kimisi ise tüylenmeye iyi geldiği..
sizde nasıl oldu bu durum..çene veya yüzde..
Sizin adet düzensizliğiniz için verildiyse tamam o ayrı.Ama asla böyle bir ilaç sadece göğüs için kullanılmamalı.Hormonlarla oynamak kadın hastalıkları kanserlerinde en çok başa gelen şey.Zaten öyle olsa su gibi satılırdı.İnsanlar dört saatlik ameliyatlara giriyorlar, sancılar çekiyorlar.Sağlıkla oynamayın arkadaşlar.Başınıza iş açmayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi