• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesilen kirpikler tekrardan uzar mı?

plutondakipanda123

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
3
1
1
24
Geçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum

Uzar. Benim kirpikler soba yüzünden yanmıştı uzadı hatta daha da uzun oldu kaşlarıma değiyor:KK70: kirpik serumları var onlardan kullanın, tatlı badem ya da fındık yağı da kullanabilirsiniz
annem öyle kıvrık değilde diken gibi dik bi şekilde çıkcak diyo sence öyle mi olur? şimdi baktımda kıvrıklarının oldugu yeri kesmemişim yani kıvrım var ama kısa sadece

annem öyle kıvrık değilde diken gibi dik bi şekilde çıkcak diyo sence öyle mi olur? şimdi baktımda kıvrıklarının oldugu yeri kesmemişim yani kıvrım var ama kısa sadece
Yok yok. Zamanla duzelir onlar. Siz benim dediğim gibi bakım yapın. Sizin yine varmış. Benim sobanın poffflaması ile hiç kalmamıştı:)))) gayet yumuşak kirpiklerim :KK66:

Çocukken hatırlıyorum da bir komşumuz küçük kızının kirpiklerini keserdi hep ucundan. Güzel, uzun, cok kirpikli olsun diye. Uzadıkça kisaltirdi.

Benimde uçları çatallaşmıştı rimelle şekil almıyordu uçlarından kestim tekrar uzadı daha iyi oldu birşey de sürmedim.
İlla birşey sürceksen badem yağı sür.

Geçtiğimiz ağustos gibi yanlışlıkla kirpiklerimi kestim nasıl becerdiğimi sormayın lütfen? Bu aya geldik hala bi fark yok gibi sizce daha konuşmak için erken mi kirpiklerim uzar mı tekrardan? Öyle çok kısa da kesmedim aslında. Eski kıvrıklığına kavuşur mu sizce? Görüşlerinizi bekliyorum
Endiselenme Canim
Uzuyor
Benimde basima geldi
Ayni kivrik halini aliyor
Bizim goremedigimiz kirpiklerin ucunda bocekler var onllari yiyorlar ordan kivrik oluyo sanirim
Dert etme kendine

Uzar benim yüzümde sobadan çıkan püskürtü diyeyim ne diyeceğimi bilemedim yanmıştı eskisi gibi oldular

Benimde kirpik kıvırma makinesi sol gözümün yarısının kirpiğini nerdeyse kökünden kesmişti. Aynı şelilde uzadı tekrar fakat geç uzuyorz

Ben ocaktan egilip sigara yakayim derken sol kirpik ve kas komple gitmisti.uzadi
Guzel uzamasini isteyenler alir uclarindan zaten.badem yagi sur yumusak ve kibrik uzasin

Bir rahatsızlık geçirdim,
O dönem tüm kirpiklerim tamamen döküldü.
İyileştiğim zaman tekrar çıkmaya başladı, üstelik eskisinden daha iyi.
Ama sizin kesmenizden ötürü kesildiyse badem yağı sürerek süreyi hızlandırabilirsiniz.
Daha uzun ve kıvrık çıkıyor. Uzama tamamlanana kadar yumuşuyor korkmayın :)

Kirpik kaş gibi kesince uzuyor. Benim CANım kocam mangal yakmaya çalışırken ikimizinde kirpikler yanmıştı . İkimizinde maşallahı var kaşları tarıyor hiç bişey kullanmadık

Back
X