KESİ yapılarak normal doğum yapan anneler bakarmısınız?

benim kesi 15 günde falan iyileşti. Ve oturmadım üstüne uzun süre...Ama iyikide normal doğurmuşum...Alt taraftada bir problem yok.

bende 12 kasımda normal doğum yaptım. 25 ten fazla dikişim vardı. 1 hafta içinde ağrı-acı hiçbişe kalmadı. cinsel hayata gelince 2.5 ay olana kadar ben korktum uzak durdum ama korkacak birşey yokmuş herşey eskisi gibi hiç korkma bence en güzeli herşeyin normal olanı:)

ooo 25 dikiş çok değil mi? napmışlar parçalamışlarmı 2.5 ayda düzeldiyse herşey iyi..

bencede normal doğum kesinlikle.....
bende 6 ay önce normal doğum yaptım epidural normal doğum olacak diye rahattım ama 7 cm açıklık olana kadar yapmadılar epidurali ,ondan sonra da etkisi olmadı bana yani tutmadı bence epiduralde anestezi uzmanı çookkk önemli herkes beceremiyor onu anladım ama allaha şükür normal doğum yaptığıma da pişman olmadım yani ben doğumun başladığını anlamadım bile hiç bir şeyim yoktu ama doktor kan gelirse mutlaka gel demişti bende de kan gelince gittim hastaneye baktı 3 cm açıklık olmuş akşam 6 gibi gitmiştim evim yakın hastaneye evde dinlen 9 gibi gel dedi ben 10 gibi gittiğimde bile ağrım yoktu baktı 5cm olmuş benim 7 cm e kadar ağrım olmadı ondan sonra oldu ama hakikaten öyle dayanılmayacak ağrı değil gece 1 de doğuma aldılar 01.20 de doğum yaptım kesi bendede çok fazla sayısını söylettiremedim ama şuan 7 aylık kızım ve hiç doğum yapmamış gibiyim cinsel açıdan da her şey eskisi gibi...

ohh maşallah doğurmussun kurtulmussun. darısı bana inşallah.. dikiş neden cok atıyorlar çok mu yırtılıyorki?
bene clexane kan sulandırıcı kullanıyorum normal yapabilirmiyim bilmiyorum. 3 doktordan 2 si yapabilirisn diyoramanormal dogum yapan cokaz. kafam cok karısık

hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa allah onu nasip etsin allah yardımcın olsun...

canım sağlıkla al bebegini kucagına
ben 2 normal dogum yaptım ilkinde hiç bişey anlamadım desem yeridir 13.günü işe başladım 40 çıkmadan çok çok rahattım ilk 2 gün biraz zorlandım okadar kesi çok azdı dışta 1 dikiş
ikincide ilkine göre daha iyi olur diye düşünürken 10 tane dikişim vardı oturamadım yürüyemedim tam 50 gün sürdü iyileşmem oda tam iyileşme degil uzun zaman canım yandı cinsel ilişkidede pek fark olmuyor tecrübeli bi dr.olursa benim ilk dogumumdaki gibi rahat edersin

devlet hastanesindeki doktorlar tecrübelidirler değil mi? illa özele gitmem gerekmiyor.

Ankarada zübeyde hanım mı bu konuda iyi? zekai tahir burak mı? karar veremedim bi türlü. aranızda var mı bu ikisinden birinde doğumunu yapan?

hiç gerek yok bence özele
ben ilkini devlette yaptım ikinciyi özelde özelden memnun kalmadım
zaten özle gitme durumum yok. çok para istiyorlar. bi hastane var orası 300 istiyor ama cok dluyoz die almıyorlar orda bi şansımı deniyorum
arıyorum hergün elbet boş yer cıkar diye. çıkmazsada bu dediğim iki hastaneden birinde doğum yapacagım.

Son düzenleme:
sadece cinsel hayatınızı düsünerek gerek yokken sezeryan olmak cok yanlıs.cunku karnınızda 10 cm belki daha fazla büyüklükte estetikte olsa büyük bi kesi oluo ve sezeryanden sonra genelde göbekler gitmio.artı ameliyattan sonra ki agrı sızı kisiden kisiye degisir tabi ama tavsiye etmem.üstünden senelerde gecse her soguk havada her üsütmede ince ince sızısını hissediyorsun malesef.ve dogum sonrası hersey yoluna giripte is cinsel iliskiye gelince o zaman bi kere daha anlıosun sıkıntısını ameliyat yerim acıdıgı icin esimde bende cok tedirgin oluyorduk ve rahat edemiyorduk iliski sırasında.esim karnıma degmemek icin ekstra bi caba göstermek zorunda kalıyorduki buda hic hos bir durum degil heleki eskiden cok rahatken aylar sonra birde aman canı acımasın bisey olmasın diye tedirgin tedirgin iliskiye girmek önce erkegin sonra kadının canını sıkıyor ve pskolojisini bozuyor.sezeryan düsüncen sırf cinsel hayat icinse lütfen bu söylediklerimide bir düsün.mecburiyet farklı birsey ama tercihin seninse eger sezeryanı cok cok iyi düsün.

o belkide bahanem. korkuyorum normal doğumdan. oramın kesilmesini düşünmek beni cidden cok ürkütüyor. :18: sezeryanıda sırf doğumda birşeyleri hissetmemek için istiyorum. doğumdan sonra 1 haftada geçiyor acısı sızısı. arkadasım yeni doğum yaptı en azından geçti 3 4 günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…