M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
-
tebrikler canım. allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.
sen hele bir kıpırtılarını hisset dahada mutlu olucaksın.
ben 1 haftadı hissediyorum ve mutluluktan uçuyorum inan..
kaç haftalık hamilesin??
allah hepinize bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah, gerçekten de çok güzel mükemmel bi duygu, tebrik ederim
ya ben iki çizgi görmek istiyorum.
arkadaşlar bu ikili testnedir sadece kandamı araştırıyor yoksa vajinal ultrasonda yapılıomu
inşallah hayırlı snuç alırsın canım, idrardaki çizgi silik bile çıksa pozitif demekmiş, eğer güvenemediysen sabahki ilk idrarınla yeniden bi test yaptır, yada daha garanti olsun diyosan hemen yarıng it bi kan testi yaptır, kan en garanti yol
ben köyde öğretmenim eşim askerde ve bütün testleri 7 gün geçtiğinde bitirmiştim tekim ve hiçbirşey öğrenemiyorum. bayramda gidince merkeze inşallah bütün testleri yaptırıcam.:CüvCüv: inşallah böyledir.
kızlar bende bebişimin kesesini gördüm. bebişimi göremedimalttan baktırmaktan korktum, doktor 2 hafta sonraya ultrason verdi. ama yarın kan vereceğim (genel bir tarama için).
arkadaşlar çok mutluyum bugün bebeğimi gördüm çok minik dr.kalbinide gösterdi bana ve kalp atışını duydum ne garip bi duygu bu yarabbim.ve ilk fotoğrafı elimde.sana şükürler olsun allahım benim yüzümü güldürdün tüm isteyen arkadaşlarında yüzünü güldür inşallah.amiinn :CüvCüv:
canım ben kendim korktuğum için alttan baktıramadım. ama seni okuyunca keşke dedim. artık Allah nasip ederse 2 hafta sonra göreceğiz biraz daha büyüsün:)
canım korkma bende baska bı alet sokuyoya ondan cnıım acıcak dıye korktum ama sadece ultrasonu sokuyo anlamıyosun bıle he okesecıgı gorunce aklına bıle gelmıyo acı:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?